26/4/08

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΖΟΓΚΛΕΡ-ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ



ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΣΑΙΖΟΝ


Ζητείται ζογκλέρ/γυρολόγος για νούμερο με φωτιές σε τσίρκο (όπως άναμα κεριών με φωσφόρο) προκειμένου να εμφανίζεται εκ περιτροπής με τον άνθρωπο που φτύνει φωτιές και την γυναίκα που τοποθετεί την φωτιά στο σώμα της χωρίς να καίγεται.

Θα εμφανίζεται στο ίδιο νούμερο με την Oprah-μαϊμού, στον ρόλο του αυτοαναφλεγόμενου μαϊντανού αμέσως μετά το show τεράτων.

Προηγούμενες εμφανίσεις σε τηλεοπτικά παράθυρα και κανάλια θα θεωρηθεί προσόν.

4 σχόλια:

Ggian είπε...

Καλή Ανάσταση σε εσένα και την οικογένεια σου.

Theoprovlitos είπε...

Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΜΠΑΡΟΥΣΗΣ γράφει:

Δεν μπόρεσα να παρέμβω αυτές τις ημέρες διότι είχα πάρα πολλές ώρες Ακολουθιών, με αποτέλεσμα να μην έχω καθαρό νου για να συνεχίσω τη συζήτηση. Αυτό που ονομάζει ο Καλόπουλος νάφθα είναι προϊόν της διύλισης του πετρελαίου, και μέχρι τούδε δεν υπάρχει κάποιο αρχαίο κείμενο που να κάνει λόγο ΠΕΡΙ ΔΙΥΛΗΣΕΩΣ ΠΕΤΡΑΙΛΕΟΥ. Εκτώς, αν τα κείμενα και οι πηγές εφευρίσκονται στο στομάχι του Καλόπουλου και εξέρχονται από της πρωκτικής οδού. Επιπλέον αυτό που ο Καλόπουλος ονομάζει "ΠΑΧΥ ΥΔΩΡ" έχει ύψος 7 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 7 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΥΤΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ, οπότε ως εκ τούτου ο Καλόπουλος είναι ημιμαθής, κατευθυνόμενος, διαστρευλωτής, σκοτεινός, επικύνδυνος, και επιπλέον απέλπης αφού δεν μπόρεσε να χωνέψει ότι είναι ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΑΦΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ Ο ΔΙΑΣ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

Theoprovlitos είπε...

Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ Π. ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΜΠΑΡΟΥΣΗΣ γράφει:

Διαβάστε σας παρακαλώ τις μελέτες που έχουν κάνει οι κριτικοί κειμένου - αυτή είναι η επιστήμη που εξαιτάζει εάν ένα κείμενο έχει εμβόλιμα χωρία - οι ιδικευμένοι στην Παλαιά Διαθήκη, κυρίως οι γερμανικής προελεύσεως που κάτω από το βάρος του προτεσταντισμού τους, ΔΕΝ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΕΙΤΕ ΚΑΙΝΗ. Αυτοί χαρακτηρίζουν τα χωρία των Μακκαβαίων (Α΄20-36) που χρησιμοποιείτε ως εμβόλιμα, κορυφαίοι μελετητές και κριτικοί κειμένου της Γραφής είναι οι NESTLE & ALLAND και εάν οφείλετε να γνωρίζετε ότι άνθρωποι που κατέχουν την επιστήμη αυτή είναι κραταιοί στις απόψεις τους…

Δηλώνετε λοιπόν ερευνητης και δεν απορίπτετε την επιστήμη. Και μετά έχετε το θράσος να κατειγορείτε ως σκοταδιστική περίοδο αυτήν από της εμφανίσεω ς του Χριστού και εξής, και εξανίσταστε όταν σας χαρακτηρίζω ως ΠΙΘΗΚΟ. Είσαστε όμως ανέντιμος και για δύο επιπλέον αιτίες. Το πείραμα που κάνετε για να αποδείξετε την αποκαλούμενη από εσάς χριστιανική ανεντιμότητα το έχω κάνει και εγώ στο σπίτι μου για να διαπιστώσω την επιτυχία του πειράματός σας, ακολουθώντας τις οδηγίες σας πιστώς και κάηκα.

Και εδώ είναι η μεγάλη διαφορά: αυτό δεν καίει τα πρώτα 5 λεπτά και εξέρχεται από πέτρα η οποία είναι πλήρως καθαρισμένη όχι από τον Πατριάρχη, αλλά από την ισρηλιτική αστυνομία. Στην συνέχεια και πριν κατέλθει στο κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου ο Πατριάρχης υπόκειται σε εξονυχιχτικό έλεγχο σωματικό ώστε να μην φέρει το παραμικρό τσακμάκι, πάλυ από την ισραηλιτική αστυνομία. Σε όλα αυτά γιατί εθελοτυφλείτε; Εσείς έχεται βγάλει φλόγα από μια πλάκα χωρίς να έχετε κάτι να την κτυπήσετε; Και για πίαν αιτίαν επιθυμείτε να κατευθύνετε και να αποπροσανατολίζετε τον κόσμο, εφαπτόμενος στον ανύπαρκτο Δία; Και ερχόμαστε στη δεύτερη αιτία για την οποία είσαστε εκτώς των προαναφερθέντων και ανέντιμος. Παρουσιάζετε αρχαίες πηγές ως βιβλιογραφία ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΟΣΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΑΠΕΙΔΗ Ο ΔΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ "ΩΣ ΚΥΜΒΑΛΟΝ ΑΛΛΑΛΑΖΟΝ", ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΟΒΑΡΒΑΡΙΣΤΙ ΩΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΟΤΟΣ.

Theoprovlitos είπε...

Ο Αρχιμανδρίτης Ελισαίος μας γράφει:

«Ο φοσφόρος αγαπητέ μου κύριε Καλόπουλε και αγαπητοί μου πλανεμένοι αδελφοί, είναι ανακάλυψη του 1712. Πριν το 1712 τι;

Ψάξτε το λοιπόν από τώρα ώστε τη Μεγάλη Εβδομάδα να έιστε έτοιμοι στο επόμενο χτύπημά σας εναντίον της αληθινής πίστεως, να μας πείτε και τίποτα καινούργιο. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια βαρεθήκαμε. Ο Αναστάς Κύριός μας και Κύριος των κυρίων να σας ελεήσει όσο είναι ακόμη νωρίς για τη σωτηρία της ψυχής σας».

+ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ Μ. ΣΟΥΛΙΕΣ