13/10/11

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ


 (ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ)

Πληροφορούμαι ότι τον τελευταίο καιρό όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κοιμούνται με ηρεμηστικά. Προσπαθω να μην έχω κανεναν οίκτο για τα κομματοσκυλα και τα άτομα εκεινα της κοινωνιας που είτε έμμεσα είτε άμεσα είναι υπεύθυνα γι' αυτην την κατάντια. Αλλα τελευταία αρχίζω και να λυπάμαι μερικους αυτούς, όπως λυπήθηκα και τον Στρως Καν όταν τον διεσυραν με μια στημενη οπερέτα.

Δεσπότης από αρχιμανδριτης δεν γινεσαι κατα λαθος, όπως δεν γινεσαι κατα λάθος από  απλό κομματόσκυλο βουλευτης. ΕΙναι συγκεκριμενη πάστα, συγκεκριμενη φάρα ανθρώπων που επιλεγουν το συνδικαλισμό, το βουλευτιλίκι και την πολιτική  δεδομενου ότι  όσοι αφελείς όντως ξεκινησαν με αυτες τις προοπτικες έφαγαν τα μουτρα τους και τα παρατησαν όταν κατάλαβαν ότι το παιχνιδι είναι σικέ και ότι μας διοικούν 10 άτομα και 290 κομπαρσοι σε μια δημοκρατία-υπερπαραγωγή. Οι πιό "μπασμένοι" - σαν τον Ψαριανό - τα πιάνουν, τα νοήματα, γρηγορα και κανουν εντυπωσιακές κωλοτούμπες ως αριστερά εξαπτερυγα της ασήδοτης επιχειρηματικότητας, επι το επισημότερον - με συγχωρείτε - φιλελευθερισμού.

Συνεπώς δηλώσεις του τύπου "πολιτεύτηκα με σκοπό να αλλάξω την κατάσταση στην κοινωνία" διέπονται από τόση σοβαρότητα, όση και οι απαντήσεις που αναδεικνύουν το κοινωνικό προφίλ των υποψηφίων στα καλλιστεία ή πάλι, όση και οι φιλανθρωπες δραστηριότητες των φιλελευθερων επιχειρηματιών:

"Με καθε δηλητηριώδες χάμπουργκερ που καταναλώνετε, εμείς προσφέρουμε 0,10 λεπτα στην οργάνωση "Αγαπώ Τα Τσιν-Τσιν-Λά" (όπως ακουστηκε αυτολεξί από μικροφώνου σε επίδειξη γουναρικών εν μέσω κρισης). Και με μία πατάτες extra, σώστε κι' ένα μαυράκι στο Rio Muni της Ανατολικης Αφρικής του οποίου η παραγκα κινδυνευει, διπλα στις πετρελαιοπηγές ."
Ή, "ψηφίστε την κωλοτούμπα του Τρυφωνα Σαμαρα και βοηθειστε τα φτωχά παιδάκια να μαζεψουν χρηματα για το μισθο του διευθυντη της ανθρωπιστικής οργανωσης Give-Me-A-Break."

Ή, "στειλτε τωρα SMS, και ο,τι περισσεψει θα παει στην φιλανθρωπική οργάνωση "My-Beautiful-Laundrette" (στα Greeklish, Oreo-Mou-Plynterio)."

Παρ όλα αυτα, κατι οι ερινύες, κατι η ανεξήγητη για την εποχή αύξηση της κατανάλωσης γιαουρτιού, κατι καποια συνειδησιακά υπολείμματα και ο κος Πρωτόπαπας άνοιξε το στόμα του και εδήλωσε εις το wmega Channel ότι καποιοι επιχειρηματίες-κουκουλοφόροι υπαγορεύουν στην Τρόϊκα (ντραπηκε να πει και στην κυβερνηση) τι μετρα να περασουν.

Προφανώς όχι μετρα που θα βοηθησουν την χώρα και το λαό της, αλλά το βαθυ χρηματικοεπιχειρηματικο της κρατος το οποίο ελεγει από την ναυτιλία μεχρι και την ιντερνετική αγορά και από τις εκδοσεις μέχρι και τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας
 .
Βεβαια, τα συγκοινωνούντα δοχεία και οι κυριοι εκπροσωποι της "φιλελευθερης επιχειρηματικότητας", καθως και τα κομματα-θυγατρικες εταιρίες που την εκπροσωπουν, πλεον αδυνατουν να κρυφτουν, είτε λογω των πολιτικων τους συνεργασιών είτε γιατι υπογειες διασυνδεσεις τους γινονται πλεον εμφανείς.

Ο χωρος της Αυτομολημενης "Αριστερας" ο οποίος ειναι ομογαλακτος με την Οικονομικη Ακροδεξια, δηλαδη τον φιλελευθερισμό, παραγει και τερατουργηματα τα οποία μονο αν πασχεις από συγγενη ιδεολογική ανωμαλία δεν μπορεις να αντιληφθεις.
Ετσι λοιπον, "αριστεροφιλελευθερο" blog του οποίου ο διαχειριστης με την ιδια ευκολία μετατρεπεται σε σχολιαστη στο ακραιο φιλελευθερο blog e-rooster, (φιλικα προσκειμενο στο Στεφανο Μανο, τον Ανδρεα Ανδριανοπουλο και άλλους που ειναι "Το Πρωί Αριστεροι, το Βραδυ  Φιλελευθεροι") μας αποκαλυπτει το που το πανε και τι επιδιωκουν οι κουκουλοφοροι-επιχειρηματιες (και οι καπελοφόροι επίσης).

Τη λεγομενη ραχοκοκαλια της Ελληνικής οικονομιας και της ανθρωπινης ελευθερίας
θελουν να σπασουν οι κουκουλοφόροι-επιχειρηματίες, βαζοντας σαν στοχο τον πληρη έλεγχο της αγορας
και το καθεστως ημιδουλείας πού τωρα περνά στις εργασιακες σχεσεις.

Προκειται γι αυτο που ολοι υποψιαζομαστε και το λεμε μεταξυ μας: Το θανατο τού εμπορακου! Ωστε να επικρατησουν κατα κρατος οι πολυεθνικες, το παγκοσμιο κεφαλαιο και οι εντόπιοι Γερμανοτσολιαδες συνεργατες τους.

Γραφει λοιπον το Blog "Left Liberal Synthesis" (¨Ήμαρτον Κυριε, πρωτα το γενετικα μεταλλαγμενο καλαμποκι και τωρα αυτό):

Οι απολυμένοι που σωρεύονται στο γνωστό πλέον εκατομμύριο του 2011, προέρχονται από τον «γείτονα» (πολιτικά, ιδεολογικά , πολιτιστικά) μικρό επιχειρηματία της εισφοροδιαφυγής, της φοροκλοπής των μισθών εκτός συμβάσεων.
Ο καπιταλισμός στην Ελλάδα του 11 δείχνει τα άγρια δόντια του μέσω του στερεότυπου συμμάχου της εργασίας: του μικρού επιχειρηματία . 

Δηλαδη, μετά το "μαζι τα φαγαμε" του Παγκαλου και το "Αγανακτισμενοι Πελατες" του Ψαριανού, τωρα αποκαλουνται οι χιλιαδες μικροεπιχειρηματιες και οι οικογενειακες επιχειρησεις "Φοροκλεφτες" και "καπιταλιστες". Γι αυτο και παρουσιαζει ως "πηγη κακοδαιμονιας" τον πραγματικο φιλελευθερισμο, την μικρομεσαία και την οικογενειακή επιχείρηση, δηλαδη το αυτεξουσιο του ανθρωπου να εργαζεται χωρις εξαρτησεις και υπο συνθηκες μεσαιωνα τις οποίες επιβαλει το κεφαλαιο προκειμενου να κονομησει μια οικογενεια Τραπεζιτων και μια παγκοσμια κλειστη παρεα, ενω προβαλει την εργασιακή υποταγή των μαζων ως ζητουμενο.

Μεταλασσομενο τερας από το Θριλλερ "The Thing"
(Tο Πραγμα). Η Φιλελευθερη Μασωνια επιστρατεύει
αυτομολημενους αριστερους, και προθυμους γενιτσαρους
ως αριστερα εξαπτερυγα στα σχεδια της.
Ο Θανατος του εμπορακου λοιπον ειναι ο στοχος του ανθρωποφαγου "Μεσαιου Χωρου" που μεταλλασεται σαν το Τhe Thing στο γνωστό θριλλερ του Carpenter, πότε σε Bisexual Αριστερα του Κουβελη και του Ψαριανου, πότε σε Πορτοκαλί της Οικογενειας Siemens και πότε στη  μαύρη δραση της Εβραιομασωνίας που βαμπιρισε την Οθωμανικη Αυτοκρατορία και τα κρατη που προεκυψαν απο αυτην, αιματοκυλώντας την ανθρωπότητα.

Θα μπορουσε να πει κανεις, ε καλα, αποψεις ενος ιδιωτη ειναι αυτες που αναφερονται στο... "Left Liberal Synthesis" (έλα Παναγία μου...). ΕΙπαμε όμως. Τα συγκοινωνουντα δοχεια άλλα δειχνουν. Δεν ειναι τυχαια εξαλλου η αναπαραγωγη των κτηνωδων προτασεων κατά του κοσμακη (καταργηση "προνομίων" κοινωνικά ευαισθητων ομαδων), που πρωτοδημοσιευθηκαν σε κακοφημο blog-θυγατρικη των παρατρεχαμενων του Μανου και της Μπακογιαννη, σε άλλα blogs παρατρεχαμενων των παρατρεχαμενων του ιδιου χωρου, που εμπλεκονται με αυτον με επιχειρηματικες ή άλλες δραστηριοτητες και εξαρτησεις. 

Στο Casino που λεγεται Ελλαδα, μερικοί εχουν την μπάνκα και μερικοί παριστάνουν το γκρουπιέρη...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, με το Rio Muni άλλαξα συκώτι!!

Η τελευταία σου φράση ισούται με την νεοελληνική ιστορία, κυρίως από τη Μεταπολίτευση και δώθε.

emeritus

Στέφανος είπε...

Δεν εξηγείται αλλιώς, theoprovlite, η εμμονή αυτών της τροϊκας με τους μισθούς του ιδωτικού τομέα που καμία σχέση δεν έχουν με τα χρέη και το έλλειμμα. Θέλουν τους κάνουν δηλαδή τόσο χαμηλούς που να έχουν μηδενική αγοραστική αξία. Τώρα ποιους ευνοεί αυτό είναι ηλίου φαεινότερον.

Theoprovlitos είπε...

Emeritus

Ημουν δυνατος στη Γεωγραφια.


Στεφανε

Η μισθολογικη εξαθλιωση αποφερει οφελη μονο σε εκειους που φροντισαν να ερχονται στην Ελλαδα χιλιαδες Πακιστανοι και Αφγανοι ωστε να απασχολουνται σχεδον κατ' αποκλειστικοτητα και σε ημικαθεστως δουλειες στις οποίες οι ιδιοι αναλαμβανουν με λεφτα που δανειζονται αυτοι και στελνουν το λογαριασμο σε μας.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι για δέσιμο.
Να αλλάξεις δοσολογία φαρμάκων

Theoprovlitos είπε...

Ανωνυμε,

Απο φαρμακευτικη εταιρια είσαι και ενδιαφερεσαι;

Γιατι και για τις ιδιωτικες "φιλελευθερες" φαρμακευτικες εταιριες εχω πολλα να γραφω και για τον τρόπο που διαφθείρουν τους γιατρους προκειμενου να δηλητηριαζουν τον κοσμο αλλα τι να πρωτογραψω...

Theoprovlitos είπε...

Εκτός των πολιτικών αρχηγών ο Παπανδρέου ενημερώνει και …εκδότες

http://www.antinews.gr/2011/10/17/127911/

Στέφανος είπε...

Τι σύμπτωση!Χθές 23 του μήνα,ένα τρίμηνο μετά την αρχική ανάστηση, τα ίδια ακριβώς λόγια (περί κουκουλοφόρων που υπαγορεύουν στην Τρόϊκα τα σχετικά για μειώσεις μισθών) είπε και ο Παναγόπουλος της ΓΣΣΕ!Ποιοι να είναι άραγε το βαθύ χρηματοεπιχειρηματικό κονσόρτιουμ που ελέγχει από ναυτιλία, ιντερνετική αγορά, τις εκδόσεις και τις υπηρεσίες κιν. τηλεφωνίας; Μήπως κάποιοι από τους παραπάνω εντιμότατους κυρίους που ζητούν μειώσεις μισθών, καταργήσεις δώρων, περικοπή επικουρικών συντάξεων έχουν ενίοτε και αντιεκκλησιαστικές τάσεις; Έχω άδικο; Πάντως η συγκεκριμένη ανάρτηση αναδεικύεται προφητική. Μήπως είσαι,θεοπρόβλητε, Μάντης;

Theoprovlitos είπε...

Λες να ειμαι μαντης? Ξερω γω? Μπορει να φωτιζομαι :))

Χωρις πλακα παντως μερκες απο τις απαντησεις που δινω στον Ροιδη σχετικες με χριστιανικη απολογητικη μου ερχονται αυθορμητως εκεινη την ωρα. Αφου απορω πως μουρθε η εμπενυση.

Αλλες φορες παλι τυχαινει να διαβασω ή να ανακαλυψω διαφορα περιστατικα μπροστα στα ματια μου. Λες και... συνομοτει το Συμπαν.