29/6/09

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ


ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ

Τι κοινό έχουν ο ΥΠΕΞ της Μεγάλης Βρεττανίας (Secretary of State for Foreign and Commonwealth Affairs) , ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ (Deputy Secretary of State-δεύτερος τη τάξει μετά την Clinton) καθώς και ο Πρόεδρος της Γαλλίας;

Ποίων τα συμφέροντα πρεσβεύουν στην παγκόσμια σκακιέρα και δίνουν κατευθυντήριες γραμμές στην Κέρκυρα;

Υπέρ ποίων λειτουργεί ο παγκόσμιος σχεδιασμός της Παγκόσμιας Τάξης;

Ποιοί βάφουν τα χέρια τους με αίμα για κάθε αιματηρή σύρραξη δεκαετίες τώρα και ποιοί προγραμματίζουν της επόμενες;

Ποιοί χώνουν την μύτη τους παντού, συστηματικά και οργανωμένα;

Από πότε ο πολυπολιτισμός, η διαφορετικότητα, τα δικαιώματα των μειονοτήτων και η ανάδειξή τους, η διαφορετικότητα, η ξενοφοβία, ο ναζισμός, οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες ακόμα και η οικολογία έγιναν αντικείμενο συστηματικής και μαζικής προβολής από τα ΜΜΕ; Ενδιαφέρθηκαν ξαφνικά τα γεράκια και τα τσακάλια που έχουν βυθίσει ολόκληρες ηπείρους στην φτώχεια για το αν οι εξαθλιωμένοι που οι ίδιοι δημιουργούν περνούν καλά;

Ποιοί προετοιμάζουν την κοινή γνώμη μέσω πρόδρομου Ομπάμα για την αποδοχή δικού τους ανθρώπου ως μελλοντικού πλανητάρχη που θα επιβάλει "λύσεις" σε προβλήματα που οι ίδιοι δημιουργούν;


http://en.wikipedia.org/wiki/James_Steinberg

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Miliband

21 σχόλια:

Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Theoprovlitos είπε...

Αυτη είναι και η γραμμη Μπακογιάννη και κυρίως Παπανδρέου. Εξ αλλου το εχουν δηλώσει και δημοσίως ότι ο Γιωργακης ειναι ο καλύτερος φίλος τους στην Ελλάδα

(Α)θανάσης είπε...

Συμμάχους τους λέμε όταν είναι ισότιμη η σχέση. Αλλιώς τους λέμε νταβατζήδες. Άλλη άποψη;

Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Vater Panajiotis είπε...

Νομίζω πως απλά γκρινιάζουμε αντί να αντιδράσουμε. Δεν φταίνε ποτέ οι άλλοι, μόνο εμείς.

Theoprovlitos είπε...

@oWAIN

Δεν θα σε κατηγορησει κανεις οτι τα πηρες απο τους Εβραιους. Υπαρχουν διαφορες σχολες σκεψεις και διπλοματις και καποια απο αυτες ειναι και η συμμαχια εμ τους Εβραίους.

Πλην ομως θεωρω οτι θα ειναι αναποτελεσματικη λογω της στασης που εχουν παρει αυτοι στο Μακεδονικό και στα ΕΛληνοτουρικια. Επεβαλαν στην υφηλιο την "Μακεδονια", οπότε τι να συζητησεις και τι συμμαχια να κανεις μαζι τους.

Η μονη συνεργασια ειναι η υποδουλωση σε μια Σλαβικη Μακεδονία και στο σχέδο Ανάν κλπ. Η Εβραϊκη πολιτική τα τελευταία έτη ειναι σαφως ανθελληνικη. Οποτε σε τι επίπεδο να συνεργασθεις.

Ασε που υπαρχει και το τεραστιο ηθικο δειλημμα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Δηλαδη αρχιζεις και εσυ να στηριζεις και εσυ ενα ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΨΕΜΜΑ οτι ο Σανταμ ειχε πυρηνικα όπλα για να τον διαλυσεις; Μην ξεχναμε πως τοσο η διαλυση της Γιουγκοσλαυιας όσο και ο πολεμος στο Ιρακ σε ψεμματα καισε προβοκατσιες στηριχτηκε. ΑΝ μας συμφερει δηλαδη θα τα αποδεχτουμε με πορωμενη συνειδηση;

Αλλα και τιποτα να μην ετρεχε τα Εβραϊκα Οικονομικα συμφεροντα αλλα και τα Ισραηλινα ειναι εναντιον της Ελλαδας και δεν υπαρχει κανενα αντιδωρο.

Να το πω κι αλλιως, αν υποχωρησουμε στο Μακεδονικο και το Κυπριακο τι θα κερδισουμε; Δεν θα ξανακαψουν την Πελοποννησο το 2007 και την Αθηνα το 2008; Θα μου δινεις οτι ζηταω ειδεμη τα παιδια θα σου κάψουν το μαγαζι; Αφου οι Οθτσεκαδες πλεον ειναι μισθοφοροι του ΝΑΤΟ και ΝΑΤΟ σημαινει Εβραϊκα συμφεροντα.

Ο χειροτερος που υπαρχει ειναι οντως ο Παπανδρεου. ΑΝ ειναι ΕΝΑΣ λογος που τον φοβαμαι και τον θεωρω ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ειναι η εξωτερικη του πολιτικη και η εισαγωγη νεων, αντιχριστιανικων ηθων στην κοινωνια βλεπε Βαλιανατος.

Εξ αιτιας της εξωτερικης πολιτικης του Παπανδρεου προτιμω μεχρι και τους απατεωνες του ΠΑΣΟΚ διοτι αν μη τι αλλο ειχαν ελληνικη συνειδηση. Για την Μπακογιαννη εχω πολλα ερωτηματικα για την εξωτερικη της σταση.

Στην εξωτερικη πολιτικη ειμαι σαφεστατα Καραμανλικος και γι αυτο τον υπερψηφισα μετα από πολλα χρόνια το 2007 (ενω το 2004 όχι). Γιατι για εμαν ειναι σαφες πως δεχεται εναν ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ακριβως εξ αιτιας της εξωτερικης του πολιτικης. Κατα τα αλλα σαν κυβερνηση ειναι εξ ίσου αθλια με ολες τις προηγουμενες. Δηλαδη παναθλια.

Theoprovlitos είπε...

@Πατερ Παναγιωτη

Κατ αρχην πατερ για να αντιδρασουμε πρεπει πρωτα να συνειδητοποιησουμε το τι γινεται κατω απο την μυτη μας. Διοτι ουτε εμεις ως Ελληνες το εχουμε σε βαθος συνειδητοποιησει (παντως περισσοτερο από καθε αλλο λαο ίσως γιατι συναγωνιζομαστε τους Εβραιους σε πονηρια) στην δε Ευρωπη και Αμερικη ο σκληρος πυρηνας των Προτεσταντων ειναι και Σιωνιστικος. Αναθεμα και αν εχουν απρει χαμπαρει Αμερικανοι και Εγγλεζοι οτι η Εξωτερικη τους πολιτικη εξαταται απο προσωπα του Σιωνιστικου λομπυ.

Δεύτερον τι σημασια εχει αν ο Α και ο Β και ο Γ ΥΠΕΞ των G7 (και οχι της Μπουρκινα Φασο) ειναι Εβραιοι Σιωνιστες; Η ΜΑΖΙΚΗ υπαρξη Σιωνιστων σε θεσεις κλειδια και ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ της ανθρωποτητας με προοπτικη τα συμφεροντα τους (και παντως όχι τα συμφεροντα των λαων που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως αντιπροσωπευουν) προϋποθετει ενα ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ προωθησης δικών τους με τεραστια πλοκαμια ΠΑΝΤΟΥ.

Μπορει λοιπον κανεις να τα βαλει ανοικτα με αυτο το συστημα; ΗΔΗ μας κυβερνουν και η πλειοψηφια του κοσμου κοιμαται τον ύπνο του... βλάκα.

Και εγω το βλεπω ΚΑΙ πνευματικα το ζητημα για να προετοιμαζομαστε ηθικα για τον ερχομο του Πλανηταρχη με με διαφορα συστηματα θα ελεγχει τον κοσμο.

Πως να αντιδρασει λοιπον κανεις επι της ουσιας; Μονο να το επισημανει και να το καταγειλει κανεις μπορει. Ε αυτο κανω κι εγω απο δω.

ΥΓ. Βεβαιως ο σατανικος τους νους εχει εφευρει και συστηματα ασφαλειας και αυτοπροστασίας. Ο "αντισημιτισμός", ο "ρατσιμός" και η "ξενοφοβία" ειναι οι μηχανισμοι αυτοάμυνας ωστε όποιος διαμαρτυρηθει να βαπτιζεται αντισημιτης το οποίο ειναι τόσο πραγματικότητα όσο ειναι το ότι όποιος μιλαει εναντίον του Φασιμου του Μουσολινι ή του Ναζισμου του Χιτλερ είναι ρατσιστικα... αντιϊταλος και αντιγερμανός.

Ανώνυμος είπε...

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!
Άλλη άποψη;

Vater Panajiotis είπε...

Θεοπρόβλητε,

αν νομίζεις πως σε κατηγόρησα ως "γκρινιάρη" κάνεις λάθος. Απλά βαρέθηκα τις αναλύσεις και τις συνθηματολογίες και την μη ανάληψη έργου ως αντίδραση σε όσα αναλύεις. Οκ, το καταλάβαμε πως η εβραϊκή κάστα κάνει αυτή τη δουλειά. Μετά τι κάνουμε; Απλά τίποτε. Και λέω τίποτε διότι, από πολιτικής απόψεως, η απάντηση σε κάτι τέτοιο θα ήταν μια ίσης ισχύος κίνηση, δηλαδή κάτι βίαιο και σαρωτικό. Άρα, αντιχριστιανικό. Οπότε, είναι δύσκολο να βρούμε έναν σωστό τρόπο αντίδρασης. Είναι όμως απαραίτητο.

Και ο ρατσισμός και η ξενοφοβία, υπάρχουν. Δεν είναι εφεύρεση των Εβραίων.Κάποιοι Γερμανοί σε κοιτούν υποτιμητικά επειδή έκανες λάθος στο...γένος ενός ουσιαστικού, Σουηδοί σε κοιτούν υποτιμητικά επειδή έχεις μαύρα μαλλιά κλπ κλπ. Ας μην ξεχνάμε πως, εκτός από τον εβραϊκό ρατσισμό (halacha) οι Ευρωπαίοι ήταν μάστορες στον θέμα, με πρωτομάστορα τον Δαρβίνο.

Επίσης, ξεχνάμε πως οι πρώτοι χριστιανοί ήταν Εβραίοι! Ο Απόστολος των Εθνών (μαθητής του Ραββίνου Γαμαλιήλ του Α')που δίδασκε δηλαδή στις περιοδείες του;

Όπως κάποιος επικριτής του ναζισμού δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως αντιγερμανός, κατά τον ίδιο τρόπο δεν μπορεί κάποιος επικριτής των Σιωνιστών να είναι συνολικά εναντίον των Εβραίων γενικά. Και ελπίζω εδώ μέσα να μην υπάρχουν τέτοιοι.

Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Theoprovlitos είπε...

@Vaterpanajiotis

Δεν νομιζω να μπορουμε να αντιδρασουμε πολυ περισσοτερο δε βιαιως διοτι α) ειναι αντιχριστιανικο και β) ετσι κι αλλιως απεχθανομαστε την βια ακομα κα ιεναντιον του Σανταμ, του Αχμαντινετζαντ ή του Μιλοσεβιτς.

Τουτεστιν ειμαστε σε ενα αδιεξοδο.

Τα λαμογια δε αυτα (που λεει και ο... Λιακοπουλος) εχουν φροντισει να κανουν τους απλους και εχεφρονες ομοεθνεις ή ομοθρησκους τους ως ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Δηλαδη απο την μια εχουμε απο τους ισλαμιστες ανθρωπινες βομβες εναντιον αμαχων ενω απο τους συγκεκριμενους τυπους ανθρωπινες ασπιδας. Χρησιμοποιουν τον ιδιο τους τον λαό ως αναλωσιμους για να επιτυχουν τα σχεδια τους. Οποτε τι αντιδραση να κανει κανεις και μαλιστα δυναμικη.

Κατα τον ιδιο τροπο αυτην τη στιγμη εκμεταλλευονται κατα κορον τους μαυρους και τους λαθρομεταναστες ως πολιορκητικό κριό για τα συμφεροντα τους. Αφου οι ΙΔΙΟΙ δημιουργουν τι συνθηκες που εξαναγκαζουν σε πολλες ριπτωσεις μεταναστευτικο ρευμα και εχω δε την εντυπωση οτι μανιπουλαρουν και την ισλαμικη βια.

Σαφως και η ξενοφοβια ή ο ρατσισμος δεν ειναι δικη τους εφευρεση (αν και βεβαια η θρησκεια τους όπως και των Μουσουλμανων σαφως εχουν αναφορες σε "ακαθαρτους" και "εκλεκτους") πλην ομως η ατζεντα που εχει επιβληθει παγκοσμιως με μεθοδικότητα και συστημα ειναι καθαρα δικη τους.

Το θεμα παντως του καπελωματος ενος εθνους απο μια δυναμικη και αρρωστημενη ομαδα που την ενοχοποιει στα ματια του κοσμου ειναι οντως προβλημα. Αφορα κατα καιρους και τους Ρωσσους, και τους Γερμανους, και τους Ιταλους, και τους Γερμανους, και τους Βρεττανους, και τους Πορτογαλους αποικιοκρατες και τους Τουρκους γιατι οχι και εμας.

Αυτη τη στιγμη ομως το παγκοσμιο προβλημα ειναι το Εβραϊκο λομπυ. Αν εχει κανεις καποια ιδεα πως μπορουμε να το περιγραψουμε και να το απομονωσουμε και να το πολεμησουμε ως αιματολαγνο απαλασσοντας ταυτοχρονα τον Εβραιο της διπλανης πορτας ευχαριστωα να το κανουμε για να μην υπαρχει περιπτωση πραγματικου αντισημιτισμου ουτε ως υπονοια.

Αλλα πολυ φοβαμαι πως ο διαχωρισμος αυτος ειναι αδυνατος σχεδον διοτι σε μια παρτιδα σκακι ολοι κοιτουν τα πιονια ενω οαυτος που τα κινει ειναι έξω απο τη σκακιερα.

Τουλαχιστον παντως ας ξυπνησουν μερικοι ανοητοι φιλοσιωνιστες και εβραιοφιλοι, κυριως του εξωτερικου, και να ακταλαβουν οτι τους/μας εχουν καπελωσει εντελως και μας αγουν και μας φερουν όπως ο γυφτος το αρκουδι.

(Α)θανάσης είπε...

Παρεπιπτόντως και εκτός θέματος, ο Λαμάρκ δεν είναι και τόσο "λάθος"...
Η (επιστημονική) αλήθεια για την εξέλιξη είναι συγκερασμός του Δαρβίνου και του Λαμαρκ, imho.
Ευχαριστώ για την ανοχή...

Ανώνυμος είπε...

@ Θεοπρόβλητε

Να υποθέσω πως όλοι οι αυτοκράτορες του Βυζαντίου, οι κλεφταρματωλοί του '21, καθώς και οι πολεμιστές του '40 ήταν εξόχως "αντιχριστιανικοί", επειδή χρησιμοποίησαν βίαιες μεθόδους;
Αντιθέτως, το "σφάξε μ' αγά μου ν' αγιάσω" αποτελεί το άκρον άωτον της χριστιανοπρέπειας;

Και κάτι άλλο.
Για να διαχωρίσεις τον εβραίο της διπλανής πόρτας απ' τον θανατολάγνο σιωνισμό, θα πρέπει κι ο ίδιος να θέλει να διαχωρίσει τη θέση του.
Αν όμως κάνεις, αυθαίρετα κι ερήμην του, αυτόν τον διαχωρισμό, στην καλλιτερη περίπτωση εξαπατάς τον εαυτό σου.
Στην χειρότερη, θα βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Ανώνυμος είπε...

Περί Δαρβίνειας ευγονικής κι ευγονικών εγκλημάτων σε όλον τον δυτικό κόσμο, λίγα λόγια, εδώ:

http://prin90.wordpress.com/2008/06/18/εισαι-διαφορετικοσ-στον-κοινωνικο-κα/

Άλλωστε, αυτό που συμβαίνει σήμερα, με τους προγεννητικούς ελέγχους και τις αφόρητες πιέσεις προς τους γονείς για άμβλωση, δεν είναι ξεκάθαρη ευγονική;
Στην Κύπρο μάλιστα, η Εκκλησία ευλογεί το πρόγραμμα αντιμετώπισης της μεσογειακής αναιμίας, με προγγενητικό έλεγχο και τις συνεπακόλουθες αμβλώσεις!

Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Theoprovlitos είπε...

@owain

Αν και ειμαι οπαδος της ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ των ειδων κατ ειδος και οχι της ΤΥΧΑΙΑΣ μεταλλαξης τους απο το ενα ειδος στο αλλο η θεωρια της εξελιξης εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ κενα.

Οπως για παραδειγμα την υπαρξη βατραχοκαμηλοπαρδαλης ή ιπποποταμοκοτοπουλου.

Αλλα και πιο περιορισμενα να το δει κανεις μπορει να εξηγησει γιατι η κοτες ή οι στουθοκαμηλοι ξεχασαν να πετουν ή γιατι ο λαιμος της ζεβρας δεν μακρυνε ενω ζει με την καμηλοπαρδαλη διπλα διπλα; Ήταν πολύ μιζερη στο φαί;

Theoprovlitos είπε...

@2mnka

Το διαχωρισμο αυτον το κανω για δυο λογους.

Ο πρωτος ειναι οτι εχω 3-4 φιλους εβραιους (μαλιστα 3 απο αυτους τους εχω και στo facebook mevorah, barki, pesach) και αλλοι τοσοι που δεν ειναι. Και επειδη ειναι φυσιολογικοι άνθρωποι δεν θελω να τους φορτωσω στο κεφαλι εγκληματα άλλων, είναι δεν ειναι φιλοι μου. Άσε που αν ηταν από τους άλλους δεν θα ήταν φιλοι μου.

Δευτερον, εχω την αγωνια να μην χαρακτηρισθω ρατσιστης απο εκεινους που εσκεμμενα και συνειδητα θα με κατηγορουσαν. Ενω ειναι ξεκαθαρο πως όποιος στον μεσοπολεμο κατηγγειλε τον Χιτλερ και τον Μουσολινι δεν ηταν αντιγερμανος ή αντιιταλός αλλα προσπαθουσε να ευαισθητοποιησει την κονη γνωμη για τα επερχομενα δεινά. Σημερα αν κανεις το ιδιο με το σκοτεινο σιωνιστικο λομπυ που προετοιμαζει την οδο του Αντιχριστου σε λενε αντισιμιτη για να εξουδετερωσουν την φωνη σου ως δηθεν ρατσιστικη.

Παρ ολα αυτα εχεις και καποιο δικιο οτι και οι Εβραιοι της διπλανης πορτας αποδεχονται παθητικα την κατασταση ακομα και εαν δεν την δρομολογουν ουτε την επιδιώκουν. Ισως επειδη αλληλοστηριζονται ως... παθητικη δωροδοκια. Αλλα ουτε αυτο ειναι απόλυτο. Π.χ. το ιστορικο βιβλιοπωλειο του Μολχο στην Θεσσαλονικη καταστραφηκε οικονομικα και κανενα λομπυ δεν το διεσωσε.

Owain Glyndwr είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.