2/5/12

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΞΑΝΤΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΨΗΦΙΣΤΑ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ "ΤΟΥΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Σίγουρα το πολιτικο συστημα εχει και τους εκλεκτους του. Ειναι οι ίδιοι και οι ίδιοι παλαιοκομματικοί ή καινοφανεις αστερες που τους βλεπουμε και τους ξαναβλεπουμε στα κανάλια μεχρι να τους εμπεδώσουμε. Και ασχετως αν τους βριζουμε (διοτι ειναι προφανες οτι τα άτομα είτε είναι ανίκανα και ατάλαντα είτε πορωμενοι εντολοδοχοι συμφεροντων) εκεινοι κατορθωνουν να εκλεγουν.

Γνωστο ειναι βεβαιως ότι η βουλη των 300 αποτελειται από 30 telecelebrities και 270 κομπαρσαρίες που ανεχονται τον εξευτελισμο τους είτε από ψώνιο, ειτε επειδή μασουλανε και αυτοι κανενα μπριζολακι, οπότε με το στόμα μπουκωμένο πως να μιλήσουν.

Να για παραδειγμα το ιδεολογικα bisexual πατριωτικο-μαϊμου και νυν δευτεροκλασάτο φιλελευθερο blog Antinews-Φιλελευθερος Τυπος (της... Ελληνορθοδοξης πατριωτικης φυλλαδας που εδωσε την Κυριακη των Βαϊων βημα σε παγανιστες, αρχαιολατρες και μασονους για να δυσφημίσουν το Αγιο Φως) απροκάλυπτα προμοταρει τον καινοφανη τηλεαστερα κο Μηταράκη.

Δεν κρατουνται ούτε καν τα προσχήματα. Το συστημα προβαλει τον εκλεκτο του. Να ειναι αραγες η φωτογενεια του ή η εμπειρια του στην Fidelity Investments ως Director of Research (αυτος δηλαδη που εντοπιζει τα ψωφίμια ή τους ημιθανεις οργανισμους και ενημερώνει τις υαινες και τα άλλα πτωματοφαγα και σαρκοβορα να τα ξεσκίσουν); Διοτι προσπαθω να φανταστω τι σόι "investment" ειναι το ξεπούλημα του ΟΠΑΠ στη Fidelity κ.α., τι ειδους επενδυσεις ή θεσεις εργασιας μπορει να δημιουργησει ο αγοραστης του (που δεν υπήρχαν και πριν) και πως το αρμεγμα και η μεταφορα κεφαλαίων ως νομιμα κερδη από την Ελλαδα και το υστερημα του φτωχου και απελπισμενου κοσμακη στο εξωτερικό βοηθα την ελληνικη οικονομία με την επ' άπειρον διαρροή κεφαλαιων.

Τα φιλελευθερα και σοσιαλφιλελευθερα λαμογια θεωρουν ως επενδυση το καθε ξεπουλημα περιουσιακων στοιχειων της χωρας ή ακομα ακομα και την δημιουργια παρασιτικων μοναδων που στοχευουν στην εγχωρια αγορα της οποίας οι αναγκες και καλυπτοναι ήδη εκ των ενόντων, και ειναι πεπερασμενης καταναλωσης εντος των Ελλαδικων συνορων. 

Γι απαραδειγμα, ένα νέο, ξενων συμφεροντων εργοστασιο γαλακτος δεν προκειται να αυξησει την καταναλωση γαλακτος ούτε προκειται να δημιουργησει περισσοτερες (και οχι "νέες") θεσεις εργασίας. Δεν θα βοηθησει καν την εθνικη μας οικονομία αφού -σε αντιθεση με ενα ελληνικων συμφεροντων εργοστασιο- τα κερδη θα μεταφερονται στο εξωτερικο, στην τσεπη του ξενου επενδυτη ο οποίος θα παρασιτιζεται από την Ελληνικη οικογενεια και τον Έλληνα καταναλωτη. Το ιδιο ισχυει και με τον ξεπουλημενο Παυλιδη, και τον ξεπουλημενο καφε Λουμιδη, και την ξεπουλημενη μπυρα Μυθος κλπ.

Η ΜΟΝΗ περιπτωση πραγματικης επενδυσης που θα ειναι ωφελιμη για την Ελλαδα ειναι εκεινη που θα βοηθουσε στην εισροή συναλλαγματος από το εξωτερικό λόγω εξαγωγών. Τετοιες επενδυσεις δεν προκειται να δουμε ουτε μία διοτι προφανως δεν μπορουμε να καταστουμε ούτε Ινδία ούτε Κίνα. Κατα συνεπεια όλα αυτα τα λαμογια που μιλουν για ξενες επενδυσεις δεν ειναι τιποτα παραπανω από ατζεντηδες ξενων συμφεροντων και στοχευουν στην διαλυση της ελληνικης οικονομιας, στο ξεπουλημα όλων των υγειων ή παγιων (π.χ. ΟΣΕ) ελληνικων επιχειρησεων (ιδιωτικων τε και δημοσιων) και στο μεθοδευμενο κλεισιμο χιλιαδων μικρομαγαζων και μικρομεσαιων επιχειρησεων ώστε να προελάσουν οι πολυεθνικες με τον ιδιο τροπο που τα σουπερμαρκετ ριμαξαν τα μπακαλικα, τα χασαπικα, τα μαναβικα, τα ιχθυοπωλεια, τα παντοπωλεια κλπ. απασχολωντας 3-4 κακοπληρωμενους υπαλληλους φαντασματα. 

Δεν ειναι τυχαιο το φορολογικο προγκρομ που επιβληθηκε από το ΠΑΣΟΚ αδιακριτως προς όλες τις επιχειρησεις ούτε η ιδεολογικη συστηματικη ενοχοποίηση του μικρομαγαζατορα από το blog Ροιδη Εμμονες του οποίου οι φιλελευθεροι διαχειριστες αποκαλουσαν συσσωμα ως φοροδιαφευγοντες μικροαπατεωνες τους μικρομεσαίους (προφανως εν αντιθεσει με τα πολυεθνικα franchise που ειναι τα μονα νομοταγη) στους οποίους αξιζει το μνημονιο.


Παντως,επειδη ειναι προφανες το ποιους βουλευτες καλουν ξανα και ξανα οι Καψοπρετεντερηδες και τα καταστροφικα για την Ελλαδα διαπλεκομενα ΜΜΕ, σας παρακαλω ας προσπαθησουμε να ΜΗΝ ψηφισουμε celebrities εκτος αν εχουν κανει καποιον αγωνα. Για παραδειγμα αν πρεπει να ψηφισουμε την συστημικη ΔΗΜΑΡ, τουλαχιστον ας μη ψηφισουμε αυτο το σατανα τον Ψαριανο που τον εχουν αναδειξει σε μαϊντανο εδω και μηνες τα συστημικα ΜΜΕ και που μας αποκαλεσε ως προσκεκλημενος με άλλους φιλελευθερους στο ΣΚΑΙ "Αγανακτισμενους πελατες" - που ταυτιζεται και με το σλογκαν που κατεβαινει η Δραση στις εκλογες. (Ειμαστε πολιτες, όχι πελατες).

Την εκλογη του προαναφερθενος κου Μηταρακη την εχω σιγουρη, αφού από ότι μαθαίνω ειναι περισσοτερο δημοφιλής από το αναμενόμενο μεταξυ των μελών της ΝΔ στην περιοχη της Κυψέλης. Αλλα αν δεν μας αρεσει ο Α η ο Β υποψηφιος βουλευτης δεν αρκει να ΜΗΝ τον ψηφισουμε. Θα πρεπει να φροντισουμε να ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ που μας δινει δικαιωμα ο νομος ωστε σταυρωνοντας π.χ. στην Α Αθηνων 4 στους 4 να μην αφησουμε κανενα περιθωριο να αναδειξει η κάλπη κατα την καταμετρηση ψήφων εκεινους που ΔΕΝ θα θελαμε να δουμε στην βουλη, ακομα και από το κομμα που ψηφισαμε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι "φιλελεύθεροι" οι Ροΐδηδες, αριστεροί συριζαίοι είναι που "σέβονται απεριόριστα" και το ΚΚΕ, κλασσικοί σταλινίσκοι δηλαδή.
Επίσης είσαι και κατά των ξένων εργοστασίων, την Pirelli καλώς την έκλεισαν δλδ οι αριστεροπασόκοι, σοσιαλιστές βλέπεις αρα καλοί άνθρωποι.
Τι θα ψηφίσεις τελικά, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ή Χρυσή Αυγή; Για Καμμένο δεν το βλέπω γιατί στην οικονομία έχουν νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα, άρα ίσως έχουν σχέσεις με σατανισμό.

Χρήστος 1972 είπε...

Ξέρεις φίλε Θεοπρόβλητε εμένα με ενοχλούν περισσότερο από τους διακηρυγμένους αντίχριστους πχ Ρεπούση , οι μετριοπαθείς ανεκτικοί προοδευτικοί και ανοικτόμυαλοί δημοσιογράφοι πχ Θεοδωράκης ,οι οποίοι εάν προσέξεις ενορχηστρώνουν την προπαγάνδα τους με ύπουλο τρόπο ,διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα και ασκούν εξουσία δίχως να έχουν επιλεγεί από τους πολίτες . Μάλιστα εάν προπαθήσεις να αμφισβητήσεις τις απόψεις του στο site του( protagon ) πολύ εύκολα γρήγορα δραστικά και ολοκληρωτικά λειτουργεί η λογοκρισία .Είναι επίσης ενδεικτικό της διάθεσης για κατήχηση που ασκεί μέσα από τις εκπομπές του το γεγονός ότι περισσότερος χρόνος , πλάνα και λόγος αφιερώνεται στον ίδιο το δημοσιογράφο παρά στον εκάστοτε καλεσμένο του .
Να σε ρωτήσω για τον γνωστό Μ.Βασιλάκη .Είσαι σίγουρος ότι είναι υπάλληλος της ALPHA BANK ; Δώσε πληροφορίες .Θέλω να διαλευκάνω δικές μου .

e- είπε...

Το κακό άρχισε με την εξαφάνιση του
''Αιγαίον'' πιρ λιλι τιτι!
των κλωστών στον Πειραιά και τόσων άλλων ελληνικών επιχειρήσεων,
οργανωμένα...
Αποδυνάμωση των παλαιών εντεταλμένων
λοιπόν.
Πρέπει να θορυβηθούν και όχι να νομιμοποιηθούν...