2/11/11

Ο ΕΠΙΤΙΜΟΤΑΤΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΕΘΝΙΚΗΣ" ΣΩΤΗΡΙΑΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ

Η γνώμη μου για τον Παπανδρεου ήταν πρόδηλη και ξεκαθαρη ΠΡΙΝ ακομα ελθει στην εξουσία με την βοήθεια τού βαθέος κρατους και των συστήματων πρακτόρων τα οποία επιστρατεύτηκαν για να ρίξουν τον μοναρχιδο Καραμανλή ο οποίος είπε μεν όχι στο σχέδιο Annan-Wallemberg και την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και έκανε κολλεγιες με τους Κινεζους και τους Ρώσσους αλλα δεν είχε αρκετη τεστοστερόνη να το τραβηξει μεχρι τέλους, κατονομαζοντας πρόσωπα και πραγματα.

Έστησε τότε το παρακρατος -για να ρίξει τον Καραμανλή- συστηματα παρακολουθησης υπουργων μεσω Vodafone.

Γουρικο  το eshop.
Ναναι άραγε οι τρεις κορωνες
shin που του φερνουν γούρι;
[Aλήθεια ΠΟΙΟΣ τέως πρωθυπουργος είχε συνδεσει το όνομα του με ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ τηλεφωνων και το σκανδαλο κουκουλώθηκε με την απόλυση από τον ΟΤΕ του τελευταίου τροχού της αμάξης, κατι υπαλληλων του ΟΤΕ που εγκαταστησαν τα συστήματα παρακολουθησης κατόπιν άνωθεν εντολών; Eίχα μάλιστα γνωρίσει και κάποιον εκ των δυστυχων απολυθέντων ο οποίος για να επιβιώσει έκανε τράκα στα μαγαζιά της οδού Στεφανου Βυζαντίου στα Πατήσια;

Και ποιου τέως πρωθυπουργού παρατρεχάμενοι ασχολουνται επαγγελματικά με υπηρεσίες internet και τηλεφωνίας προς τους μεγαλους παροχους κινητής και σταθερής τηλεφωνίας;]

Διογκωσαν και ανεδειξαν σε "σκανδαλο του αιωνα" το Βατοπαίδι, ενω κουκουλωσαν την παραχωρηση δημοσιας εκτασης για την δημιουργία του Mall στο Μαρουσι. Παρακολούθησαν την ιδιωτική ζωή των συνεργατων του πρωθυπουργού και την έκαναν δημοσιο θέαμα. Δημιουργησαν τεραστιες καταστροφές στην Παρνηθα, την Αθήνα, την Αττική και την Πελοπόννησο με αγνώστου προέλευσης πολλαπλες εστίες ανάφλεξης. Προπαγάνδισαν συστηματικά την αποχή από της κάλπες. Και όλα αυτά για να φερουν στην εξουσία το βδέλυγμα της ερημώσεως, τον Γιωργο Παπανδρεου.

Όμως το βαθυ παρακρατος, στην ουσια χρησιμοποιεί τους διαφορους "προθυμους γενιτσαρους" για όσο διαστημα εκείνoι υπηρετούν ακουσίως ή εκουσίως τα συμφεροντά τους. Ο Παπανδρεου, είτε λόγω υπερβολικής ηλιθιότητας, είτε διότι τα συμφεροντα τους χωρίζουν και η κοινοπραξία που τον έφερε στην εξουσία βαράει διαλυση, είτε επειδή διαθετει καποια ψηγματα συνείδησης λόγω εξελιξης της artificial... intelligence που τον χαρακτηρίζει, είτε επειδή φοβάται ότι ο κοσμος θα τον λιντσαρει όπου και αν βρεθεί, διαφοροποιεί την θέση του και δημιουργεί ανησυχία στο βαθυ κρατος. Οπότε αυτό επιστρατεύει τους παλιούς καλούς μηχανισμούς και τους διαφορους Γερμανοτσολιάδες ώστε να απομακρύνει πλέον τον Αμερικανοτσολιά και να δημιουργήσει όχι κυβερνηση Εθνικης Σωτηρίας αλλα κυβερνηση σωτηρίας του βαθεως κράτους της Ελλαδας.

Ήδη τα προεόρτια ξεκίνησαν με την κοινή ανακοίνωση της εσωτερικής Τρόικας των

Anna Diamantopoulou - Bilderberg Club
Johan saRagoussi - Macedonia Risorta Lodge
Andreas Loverdos - Scientology

Η "Ελληνική" Τρόικα έχει και διεθνείς... περγαμηνες αλλα και προοπτικές.

Αλλά οι συγκεκριμένοι έχουν και καποιον prestige (το G παχύ). Έπρεπε να βρεθεί και ο μοιραίος άνθρωπος. Ο αδύναμος κρικος, ο οποίος θα μπορούσε να υποκύψει σε εκβιασμούς οι οποίοι διαφαίνονταν ήδη εδώ και καιρό σε παρακρατικά blogs του Μεσαίου Χωρου που σχετιζονται και με τους τέως υπουργούς παρακολουθησεων τηλεφώνων και με το ξεπούλημα (κατ' ευφημισμον ιδιωτικοποίηση) Τραπεζων συνεπικουρούμενοι από πρακτορίστικους "ανθρωπιστικους" οργανισμους, χρηματοδοτούμενους από τον George Soros οι οποίοι μάλιστα κατ' ομολογία των  ιδίων έχουν συνεργασθεί συστηματικά και με ποικιλοχρωμες θρησκευτικες και εθνικες μειονότητες αλλά και με συγκεκριμενα πολιτικα κομματα τα οποία κατ'εξοχήν εκφραζουν τον Μεσαιο χωρο, την αποδόμηση και τον ασύδοτο Φιλελευθερισμό.

Το βαθυ επιχειρηματικο κρατος
ενοχληθηκε. Και από τους
πρόθυμους γενίτσαρους και
αυλοκόλακες υπάρχουν
παντα και οι προθυμότεροι.
Βρεθηκε λοιπον η κα Αποστολάκη, η οποία μεχρι σημερον το πλεον ριζοσπαστικό πραγμα που έχει κάνει είναι να αλλάξει την χρωμοβαφή ένα τόνο πιό ανοικτό για να καλύπτει τις άσπρες ρίζες, να "ανεξαρτητοποιείται". Τώρα με το "ανεξαρτητοποιείται" μη φανταστειτε. Είναι κατι σαν το ανεξαρτητο Κόσσοβο ένα πραμα.

Βεβαια όποιος αγοράζει που και που και καμμια εφημερίδα και πέρα από την κανονική της χρηση (που είναι το τύλιγμα καμμιας ρέγγας ή για προσάναμα στο τζακι) τυχει να ριξει και καμμια ματιά για να σκοτώσει την ώρα του ενώ ξαλαφρώνει στο μπάνιο -υπάρχει και το ενδεχομενο της ξαφνικής έλλειψης χαρτιού [στην υγειά σου κε Κύρτσο -πανταχου παρόν αυτό το παιδί] - μπορει και να διαβασει αναμεσα στις γραμμες και τις πραγματικες ειδήσεις. Ότι δηλάδη οι "Ελληνικες" Τραπεζες -μη φανταστείτε, κατι σαν την CocaCola/3E ένα πραμα- φοβούνται μηπως κρατικοποιηθούν, ενω χανουν λεφτα την στιγμή που η ανίκανος αυτή κυβερνησις θα μπορούσε να είχε μειώσει το χρεος νωρίτερα ξεπουλώντας στα διαφορα consortiums όλα τα assets της χώρας, μαζί με τα εμβια ζώντα που ευρίσκονται επ' αυτών, ως είλωτες -ελληνιστί cheap labor. Κατι σαν την περίοδο της Φεουδαρχίας ενα πραμα.

Πολλαπλά δημοσιέυματα εδω και
μερες μιλούν για τον πόλεμο
κυβερνησης -"Ελληνικων" Τραπεζων.
Βεβαιως η κυβερνρηση μπορει να
εργαζεται για τα συμφεροντα
των ξενων Τραπεζων.
Αλλα αυτό που σιγουρα ισχύει
είναι το "δυο γαδαροι μαλώνανε
σε ξενον αχυρώνα.
Βγηκε λοιπον ο Επιτιμώτατος (μα φυσικα στον ΣΚΑΙ -helooow) και εξήγγειλε στον Jocker-δημοσιογραφο ότι χρειαζεται πασει θυσία κυβερνηση Εθνικής Σωτηρίας -μη φανταζεσθε, κυβερνηση Αντεθνικης σωτηριας του Βαθεος Κρατους ήθελε να πει. Κατι σαν τη Δημαρχεία του Καμινη-Avrantini-Allatini ένα πραγμα, που εχει εξαπολύσει τους δημοτικούς Τελώνες και Φαρισαιους ως κεντηριωνες να κανουν πλιατσικο στον κοσμακη που υποφερει βαζοντας προστιμα ακομα και κατω από ξεχασμενες ταμπελες, που περνα από πειθαρχικο την μπαντα του δήμου επειδή παρελασε με μαυρες κορδελες και που οραματιζεται  μια Αθηνα όπου οι διαδηλώσεις των "αγανακτισμενων πελατων" (Ψαριανος - ΔΗΜΑΡ μα φυσικα στον ΣΚΑΙ -helooow) θα διαπνεονται από Ταξιν και Ηθικήν (Διαχειρηση διαδηλώσεων-Αβρααμτινης).
Οι Gay Pride διαδηλώσεις-εκδηλώσεις εξαιρούνται, για να μπορουν να χαιρονται και να εκδηλώνονται διαφορα  μεγαλοστελέχη του εν λογω κομματος που εχουν αγανακτήσει πια με την  ενοχοποίηση της παιδεραστίας από τον Χριστιανικό σκοταδισμό.

Η συστημικη δωρεαν φυλλαδα LIFO, η οποία μυστηριωδως βγαινει αν και μοιραζεται δωρεαν, επιστρατεύει τον εκ Κρητης καταγομενο ευημερούντα συστημικο δημοσιογραφο Κώστα Μπαξεβανη (που εχει την τυχη να καμαρωνει και την γυναικα του στην πρωϊνη ζώνη του ΣΚΑϊ) και παρατρεχαμενο της Κρητικης επιχειρηματικοτητας για να επιτεθεί στον Ευαγγελο Βενιζελο ο οποίος συμφωνα με τις εφημερίδες εκήρυξε τον πόλεμο στο Ελλαδικο επιχειρηματικοτραπεζικο βαθυ κρατος.

Ε λοιπον ναι. Οι Παπανδρεου  κατεστρεψαν την χωρα με την παραδοσή της πρωτα στους φαύλους και εν συνεχεια στα εγχωρια και τέλος στα ξενα συμφεροντα. Αλλα εγω ανησυχώ και για κατι άλλο: Ότι οι Ψευδοπροαφήτες απλά προηγουνται του Αντιχριστου.

Τωρα όταν λέμε Αντιχριστο, μη φανταστείτε κανενα τέρας με κερατα και δόντια. Φανταστείτε κατι σαν τον Φάουστ ως Eπιτιμότατο.


4 σχόλια:

Στέφανος είπε...

Τhoeprovlite, λες αυτή η επιμονή του ΓΑΠ για το δημοψήφισμα παρά τη λυσσαλέα αντίδραση όλων(ακόμη και των δικών του)να έχει να κάνει με την προσπάθεια των Αμερικανών να διαλύσουν(!) την Ευρωζώνη? Μήπως ο Γ.Παπανδρέου είναι ο "δούρειος ίππος", ενσυνείδητα ή ασυνείδητα, που θα συμβάλει σε αυτήν την επιθυμία των Αμερικανών? Σκέψου μόνο τι αντιδράσεις προκάλεσε στην Ευρώπη η απόφαση αυτή. Πώς σου φαίνεται αυτό το σενάριο?

e- είπε...

Σοβαρά σα'ι'εντολόγος ο Λοβέρδος;
βέβαια πάντα το 'παιζε Τομ Κρουζ!
Για την περίπτωσή τους μάλλον δεν υπάρχει CURE!

Theoprovlitos είπε...

e-

Μαρτυρας υπερασπισης στην δικη της Σαϊεντολογίας για παρακολουθησεις, φακελωμα και εκβιασμους πολιτων.
Παρεα με τον Πετρο Ευθημιου του οποίου η Σαϊεντολογια ήταν... επιχειρηηματικη δραστηριοτητα.

Ως γνωστον ο Ευθημιου περαν από υπουργος Παιδειας επί Σημιτη ο Soros τον διορισε προεδρο στην θυγατρικη του, Organization for Security and Co-operation in Europe.

Ο ρολος της Σαιεντολογιας περα από τα γνωστα φακελωματα πολιτων ειναι και η κεκαλυμμενη κατασκοποεια, αφου επί ψυχρου πολεμου στην Φινλανδια ειχε γινει σκανδαλο επειδη ανακαλυφθηκε οτι οι τρεις σωματοφυλακες του Φινλανδου προεδρου Mauno Koivisto ανηκαν στην Σαιεντολογια.

Η εδρα τους στην Ελλαδα ειναι στην Πατησιων 200, διπλα ΑΚΡΙΒΩΣ στο παρκακι που ο Κακλαμανης ήθελε να κτισει γκαραζ μεσοτοιχια στις εγκαταστασεις τους. Και φυσικα εμφανιστηκαν διαφοροι "ανεξαρτητοι" "αριστεριστες" και το γκαραζ ματαιωθηκε.

Theoprovlitos είπε...

Στεφανε

Ο "ανθρωπος" ειναι πρακτορας. Περαν απο την διαλυση της ευροζωνης προφανως επειδη μιλαει ανοικτα για παγκοσμια διακυβερνηση και εννιαιο νομισαμ ή ηλεκτρονικο νομισμα δεν αποκλειεται η Σημιτκη και Παπανδρεικη Ελλαδα να χρησιμοποιείται ως Δουρειος Ιππος για την επιτευξη των στοχων αυτων.

Σιγουρα εχουμε να κανουμε και με εναν εμφυλιο σκοτεινων συμφεροντων μερος του οποίου ηταν και η εξουδετερωση του Στρως Καν.

Επι τη ευκαιρια ΘΥΜΙΖΩ οτι ο Παπανδρεου φιλοξενει στις σελιδες του δυο αναρτησεις του blog Ροιδη Εμμονες του περιβαλλοντος Μητσοτακη-Στεφανου Μανου- Θεσσαλονικιωτικης Εβραιομασωνιας.

Βεβαια δεν αποκλειεται να παιζουν ολοι ρολους.

Μην ξεχναμε οτι εκ Θεσσαλονικης Εβραιοι ειναι και οι

Αλλατινι (Στεφανος μανος) απογονοι των οποιων ειναι στην Γαλλια η Dassault (aαλλαξαν το επωνυμο τους) οι οποίοι ελεγχουν την Le Figaro και την Aviation Dassault που κατασκευαζει τα Mirage, ενω ο αδελφος του Σαρκοζι ειναι στελεχος στην ιδια βιομηχανια οπλων που εμπλεκεται και ο Bush.

Carasso, (Στεφανος Μανος-Μπουταρης) οι οποίοι ηλεγχαν ολη την αγροτικη παραγωγη των Σουλτανων, ηταν στελεχη της Μασωνικης Στοας Macedonia Risorta που εριξε τον Σουλτανο και ανεβασε τον Αττατουρκ. (Εξ ου και ο ζηλος του Μπουταρη να μετονωμαση την Αγ. Δημητριου σε Αττατουρκ).

Οι Carasso (για τους οποιους συμπτωματικα ειχε δουλεψει ως στελεχος στα γραφεια στην Αλεξανδρεια της Αιγυπτoυ ο πατερας μου) ελεγχουν τον Γαλλικο κολοσσο γαλακτοκομικων Dannone.

Ο Kent, παγκοσμιος προεδρος της Coca cola του οποιου ο πατερας ηταν προξενος των νεοτουρκων στην Μασσαλια, μεγα Εβραιομασωνικο κεντρο από την εποχη που ο Κωνσταντινι εκ Χανιων (της οικογενειας που ανεδειξε και τον τεως προεδρο του ΚΙΣ Ελλαδος) καπελωσαν την ντοπια εβραικη κοινοτητα με σκοπο τον βιαιο "διαφωτισμο" της.

Σημειωνω οτι η βιομηχανια Αλλατινι περασε από τα χερια του Μανου στην Coca Cola του κου Δαυιδ.

Θελω να πω οτι τα ιχνη της διαπλοκης ειναι τετοια που δεν μπορεις να μαντεψεις τι ρολο παιζει ο καθενας εκτος απ αυτους των οποίων ο σκοτεινος ρολος