31/10/10

www ςςς 666


According to the Jewish alphabet Waw is the 6th letter which also represents number 6 as a numeral.
In the Greek alphabet the extinct letter Stigma ς also represents number 6 as numeral, occasionaly still in use as such in Greece. As a letter it is still used as a final s .

In the coptic alphabet (which is almost the Greek alphabet - before the Arabic alphabet was imposed by the muslims on the original Egyptians, the Christian Copts) ς is the 6th letter and 6 as a numeral.
The Greek Stigma is a form of the Greek digamma which according to the wikipedia: Digamma (or wau, uppercase Ϝ, lowercase ϝ; as a numeral symbol: stigma, ϛ) is an archaic letter of the Greek alphabet which originally stood for the sound /w/ and later remained in use only as a numeral symbol for the number "6".
It is noteworthy that digamma is also named as the Jewish Waw.
__________
In the Greek keybords both W and ς are on the same key.
So when you type for a website WWW or accidentaly ςςς in both cases you type 666.
This would explain why the meaningless introduction of www was introduced before websites.
The three waws.

11 σχόλια:

zoro είπε...

αυτό μονο ως αστείο μπορώ να το εκλάβω. εντάξει συμπτωματικά σημαίνει world wide web και μπορεί να φτιάχτηκε επίτηδες. όμως γιατί επίτηδες? δεν γνωρίζει αυτός που το εισήγαγε την αποκάλυψη? δεν γνωρίζει την πιστη και το αίσθημα εκατομμυρίων πάνω στη γη? μήπως κάτι θέλει να μας πει? μα τόσο απροκάλυπτα? δεν ξέρω, μερικές φορες όλα αυτά μου φαίνονται σαν τρομολαγνεία, να σε απομακρύνουν, να σε απομονώσουν και να σε απελπίσουν. ο τρίπτυχο της αποτυχίας!

Theoprovlitos είπε...

Zoro οπως βλεπεις η συγκεκριμενη ερευνα ειναι μοναδικη στον κοσμο. Που σημαινει οτι κανενας αλλοςειτε δεν το ειχε σκεφθςι είτε δεν το ειχε ερευνησει.

Επισης τα δισεκατομμυρια των μη χριστιανων αλλα και τα εκατομμυρια των εκκοσμικευμενων χριστιανων αλλα και από τους πιστους χριστιανους μονο μερικοι Ελληνες και μερικοι Ρωσσοι ειναι αυαισθητοποιημενοι με αυτα τα ζητηματα και αποκαλουνται από τους εκσυγχρονιστες "ζηλωτες" ή φονταμενταλιστες".

Συνεπως οι κυριοι αυτοι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οτι οι μαζες ειναι αναλωσιμες και αμελητεες.

Φανταζομαι οτι το ρολο του 666 τον εχεις διαβασει οπως το ερμηνευει ο Γερων Παισιος και ειναι και από αλλου προφανες.

Αυτος που το εισηγαγε ειτε γνωριζει ειτε δεν γνωριζει την Αποκαλυψει αδιαφορει γιατι πιστευει οτι θα νικησει. Το αντιχριστιανικο μενος αυτο εκφραζει. Η Βρετανια δεν ειναι πια χριστιανικη χωρα.

Οσο για μας δεν πρπει να τρομοκρατουμαστε ουτε να απελπιζομαστε. Ο Νωε, ο Ιωνας και ολοι οι αλλοι προφητες δεν ειχαν σαν στοχο να κινδυνολογησουν αλλα ομως πηραν εντολη από τον Θεο είτε τους αμαρτωλους να φερουν σε επιγνωση και μετανοια είτε τους πιστους να βρισκονται σε εγρηγορση.

Τα σημεια πια ειναι προφανη. Αλλα νομιζεις οτι οι μαζες δεν θα προσκυνησουν το συστημα του Αντιχριστου? Βεβαιως θα το κανουν διοτι "θα φερει ασφαλεια και ειρηνη στη γη".

Εμεις α) πρεπει να τα διαβαζουμε
β) να ερχομαστε σε επιγνωση και μετανοια γ) να ενημερωνουμε οσους μπορουμε δ) να αποστασιοποιηθουμε οσο μπορουμε απο αυτο το ολεθριο συστημα. Τουλαχιστον καρδιακα.

Και οι ανθρωποι που δεν θα το κανουν θα ειναι αξιοι της τυχης τους...

zoro είπε...

αυτό το "καρδιακά" είναι και ο μονος τρόπος αλλιώς παίρνεις τα βουνά και ζεις σαν τον λύκο, που αν σε κάποιον αρέσει, μαγκιά του.
το όλο παιχνίδι θαρρώ πως είναι πνευματικό - καρδιακό, δηλαδή με αλλα λόγια ακόμα και σε "κόλαση" να ζεις μπορείς να το βιώνεις ως παράδεισο και δεν μιλώ για κλινικές καταστάσεις αλλα για πνευματικές. σε αυτόν τον τόπο πολλές φορες, πολλοί από εμάς έχουμε "βρεθεί" στην παραπάνω ουτοπία έστω για μια στιγμή!
(όλα είναι θέμα αντίληψης? όλα βρίσκονται μέσα στο μυαλό μας?)
thanks :)

Theoprovlitos είπε...

Α Ναι, αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Αλλα ας περιγραψουμε το τι ειναι κολαση και τι παραδεισος γιατι σημερα στην εποχη του Νώε και του Λωτ τα εχουν ξανα μπερδεμενα.

Τουλαχιστον να μην μπορει να πει κανενας δεν το ξερα και δεν ρωτησα.

Ανώνυμος είπε...

Ο πατέρας Παϊσιος, προφανώς δεν διάβασε μελέτες αρχαιολόγων όπου σε αρκετούς παλίμψηστους το όνομα του θηρίου είναι 616 και όχι 666. Επίσης το ότι το πλέον πιθανόν είναι να αφορά τον Νέρωνα ή κάποιον της εποχής εκείνης, πάντως όχι κάποιον σύγχρονο.

Theoprovlitos είπε...

Το ζητημα δεν ειναι αν διαβασε ή οχι ο πατηρ Παϊσιος στημενες ή μη μελετες αρχαιολογων (σαν αυτες που βρηκαν τον... οικογενειακο ταφο και τα κοκκαλα του Χριστου στο Ισραηλ) το ζήτημα είναι το τι διαβασαν αυτοι που προωθουν το 666 οταν το διαβασαν. Πριν βρεθουν λοιπον συγχρονοι αρχαιολογοι και συγχρονοι αθεολογοι να μας πουν οτι δεν ειναι 666 αλλα... 245 όλοι το διαβαζαν κυριολεκτικα ως 666. Στην παλαια διαθηλκη επίσης αναφερεται ξεκαθαρα 666.

Εξ αλλου αυτοι που το προωθουν δεν αναφερονται στην Καινη διαθηκη διοτι δεν αναγνωριζουν την Αποκαλυψη αλλα στην ΠΑΛΑΙΑ όπου ο αριθμος 666 ειναι ξεκαθαρος και αφορα στο χρυσαφι που εμπαινε καθε χρονο στα θησαυροφυλακια του Βασιλειου του Ιούδα βασιλευοντος του Σολομωντα.

Αλλα αντε και να ειναι ο αριθμος 616 και να μην ειναι αυτο που φαινεται αλλα κατι αλλο που μας διεφευγε τοσα χρονια. Από την στιγμη που οι αμεσα ενδιαφερομενοι το εκλαμβανουν ως 666 μας αρκει. Και εμενα η κορη μου οταν ηταν μικρη τα McDonalds τα ελεγε Μαγκοναξ. Και εμεις για πλακα Μαγκοναξ τα λεγαμε.

Το θεμα ειναι αν ο αριθμος ειναι 666 ή 616 ή 356 ή αυτον τον συγκεκριμενο αριθμο (εστω και κατόπιν... αρχαιολογικης πλανης) τον προωθουν με ΛΥΣΣΑ παντου ορματιζομενοι Σολομωντεια δοξα, πλουτη και Εξουσια;

Στέφανος είπε...

Ναι πράγματι κυκλοφορεί επίσης η άποψη ότι το 666 αναφέρεται στο Νέρωνα ή κάποιον ρωμαίο αυτοκράτορα σύγχρονο του Ιωάννη και επομένως είναι σαν να λένε χριστιανοί Ο.Κ. μη φοβάστε. Διαβάστε π.χ. την ερμηνεία της Αποκαλύψεως του Αγουρίδη(δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με την ερμηνεία αυτή απλά την αναφέρω). Ένα άλλο αποπροσανατολιστικό είναι το ότι δήθεν ο αριθμός του θηρίου είναι 616 και όχι 666. Επικαλούνται γιαυτό κάποια χειρόγραφα της καινής διαθήκης όπου προφανώς λόγω καποιου λάθους του αντιγραφέα το 666 έγινε 616. Πραγματικά τι μηχανεύονται για εφησυχάσουν τον κόσμο είναι κάτι το απίστευτο. Αναρρωτιέμαι αν ζούσε σήμερα ο μακαριστός Παίσιος τι θα έλεγε για την κάρτα του Πολίτη...

Theoprovlitos είπε...

Στεφανε μπορει να βγαλουν και αποψη οτι το 666 ειναι η τιμη που δινει η Μοιραράκη τα χαλια σε προσφορά.

Το τι γραφεται ειναι αστειοτητες. Ο αγουριδης ειναι μια αμφιλεγομενη προσωπικοτητα για πολλους λογους μεταξυ των οποιων τις διασυνδεσεις του με αναμφισβητητα υποπτα κεντρα.

Στέφανος είπε...

Θεοπρόβλητε, ο μακαρίτης πια Αγουρίδης Σάββας είχε στείλει και συγχαρητήριο μήνυμα στην παρουσίαση του βιβλίου "Η μάστιγα του Θεού" στις 6-6-2006! Απορώ πως ένας άνθρωπος της Εκκλησίας επικροτούσε τη συγκέντρωση δεδηλώμένων χριστιανομάχων(είναι γνωστό ποιοι έλαβαν μέρος τότε) που αποκαλούσαν τον μακαριστό Χριστόδουλο(με όσες διαφωνίες που σίγουρα έχεις για τα εννέα χρόνια της αρχιεπισκοπίας του και το περιβάλλον του) Αντίχριστο!! Δεν είναι περίεργο!

Theoprovlitos είπε...

Ο Αγουριδης ηταν μια σκοτεινη προσωπικοτητα η οποία ενεπλακη και με το παρακρατος της Σαϊεντολογιας.

http://www.egolpion.com/agouridis.el.aspx

Προσωπικα αμφισβυτω και την Ελληνικη του καταγωγη διοτι προφανως το επωνυμο του δεν μπορει να σημαινει ο γιος του... άγουρου ενω τουναντιον υπαρχουν αναλογα ονοματα στο Ισλαμ και τον Εβραισμο (Αγουρ, Αζουρ, Αxουρ.

Αγγελος είπε...

Αμάν, Θεοπρόβλητε! Δεν έχεις ακούσει ποτέ να γίνεται λόγος για αγουρίδες (=όμφακες); Δεν είναι πιθανότερο απο κει να προέρχεται το όνομα του Σάββα Αγουρίδη;

Αλλά επίσης, σοβαρά πιστεύεις ότι ο Tim Berners-Lee και οι άλλοι δημιουργοί του Worldwide Web (γιατί βέβαια αυτό σημαίνουν τα γράμματα www στην αρχή των διευθύνσεων των ιστοσελίδων) διάλεξαν το τόσο εύλογο και εύγλωττο όνομά του (=παγκόσμιος ιστός, ιστός βέβαια με την έννοια του ιστού της αράχνης, του δικτυωτού, όχι του καταρτιού ή του βιολογικού ιστού!) έχοντας συνειδητά την πρόθεση να κάνουν λογοπαίγνιο με την αριθμητική τιμή των αντίστοιχων (στο πληκτρολόγιο) ελληνικών γραμμάτων; Δεν θα μπορούσαν, αν πραγματικά ήθελαν να πικάρουν τους Χριστιανούς, να βρούνε κάτι που να βγάζει, ξερωγώ, DCLXVI;

Iσως έχεις υπόψη σου τη γραμματοσειρά Wingdings, που περιλαμβάνεται εδώ και 20 σχεδόν χρόνια στα Windows και που αντί για γράμματα απαρτίζεται από εικονίτσες. Μ'αυτή τη γραμματοσειρά, τα γράμματα NYC (=New York City) εμφανίζονται αντιστοίχως σαν νεκροκεφαλή με σταυρωτά κόκκαλα, άστρο του Δαβδ και γροθιά με σηκωμένο τον αντίχειρα (αγγλοσαξωνικό σύμβολο επιδοκιμασίας). Μια φυλλάδα μεγάλης κυκλοφορίας της Νέας Υόρκης το ανακάλυψε και βγήκε με πολύστηλο τίτλο "Software company vows death to New York Jews". Επειδή δε και η πληροφορική φαίνεται πως εβραιοκρατείται, κατά σύμπτωση και ο διευθυντής του τομέα των γραμματοσειρών και ο διευθυντής του τομέα Windows της Microsoft ήταν Εβραίοι!