13/9/10

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ 0 ή ΩΡΑ MEGA;

Ρε άθλιοι κονδυλοφοροι, συνεταιροι του Faust, ρε ρεμαλια του Κερατά που για να τρωτε το παντεσπανι σας ενοχοποιείτε ως μη comme-il-faut την όποια λαϊκη αντιδραση μη εξεταζοντας το τι λεει αλλα ποιος το λεει.

Βρε ξεπουλημενοι που μας βαζετε να φαμε στην μαπα (την ώρα που τρωμε ώστε να αηδιάσουμε) τον Παπαχρηστο, το Γκεμπελικο φερεφωνο του ΔΟΛ-Papandreou που ενοχοποιεί καθε αντιδραση φορτωνοντας στο ΚΚΕ και στο ΣΥΡΙΖΑ τα εργα του παρακρατους στην Marffin, ή την Κοραή, την σουφραζετα της Μπουρζουαζιας.

Δεν ντρεπεστε να οργανωνετε προμελετημενο τηλελιθοβολισμό του όποιου αντιδρα μεσα στην καθολικη αποχαύνωση και μαλιστα με υφάκι ταγματασφαλίτη ή ανακριτη του Τσαουσέσκου επειδή "χαλάει το image της χωρας" την οποία κατεστρεψαν αυτοί που προσκηνατε και αυτοί που υπηρετει ο Παπαχρηστος και η Κοραη (αλλιως δεν θα ηταν εκει να λενε αυτα που λενε). Ετσι μιλάει ο Καραχρηστος στα ρεμαλια της εξουσιας ή εκει κωλογλύφει για να μην του κανουν μειωση μισθου;

ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. Και το αιμα του καθε φουκαρα που του παιρνουν το σπίτι οι τραπεζες (τα αφεντικα των αφεντικων σας) θα πεσει επί των κεφαλών υμών και επί των τεκνων υμών ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ...

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ και πηγαινετε σε καμμια ερημια να περασετε την υπολοιπη σας ζωη εν μετανοια μπας και ξωφλήσετε τα τοσα κριματα σας. Στην αναγκη ας γίνετε και ζιγκολο. Περισσοτερες πιθανοτητες εχετε να σωσετε το τομαρι σας από αυτη τη δουλεια που κανετε τωρα.

Γιατι ως ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.

________

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Τα λεω αυτα σε εσας γιατι κατα βαθος σας συμπαθω και σας αγαπαω γιατι ειμαστε τις ιδιας γενιας. Φαινεστε καλα παιδια και ενίοτε διακρίνω σε εσας και καποια απομεινάρια συνειδησης (με τον Αυτια και άλλα πρωιναδικα, μεσημεριαναδικα και ξεκωλάδικα δεν ασχολουμαι καν).

Αλλα δεν αντεχω να βλεπω πως κατανταει ο άνθρωπος και πόσο χαμηλα μπορει να ξεπέσει για να εξασφαλισει την καλοπέραση του...

----- Original Message -----

To: koinonia@megatv.com

Sent: Monday, September 13, 2010 1:47 PM

Subject: ΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ

3 σχόλια:

zoro είπε...

welcome back!
πως τα περνάς φιλε μου? ελπίζω όλα καλά και στη δουλειά και στην οικογένεια.
όσο για τα λιγότερο σημαντικά, δυστυχώς όλοι αυτοί έχουν μεγάλη τηλεθέαση αλλιώς δεν θα κάνανε τόσες εκπομπές. η ευθύνη τους είναι πολύ μεγάλη στο τι λένε και πως. αλλα έχω την εντύπωση ότι όλα αυτά είναι κατευθυνόμενα, ακόμα και να μην τα πιστεύουν οι ίδιοι απλά πρέπει να τα πουν ακριβώς έτσι!

Theoprovlitos είπε...

Νασαι καλα Zoro!

Καλα ειμαστε ολοι. Αγωνιουμε βεβαια για το αυριο και την επιβιωση μας. Αισιοδοξοι δεν ειμαστε αλλα ελπιζουμε στο Θεό. Οι προηγουμενς γεννεες περασαν τοσα και τοσα. Εμεις μεχρι τωρα προνομιουχοι ειμασταν. Ολοι ψαχνουν ενα τροπο διαφυγης. Θα δειξει...

Γραφω και στο facebook και εχω παραμελήσει το blog. Και αυτα αντιγραφες από το facebook ειναι.

Οι κεραταδες μου μπλοκαραν και το email theoprovlitos@hotmail.com και προφανως οτι email μου στελνουν καταληγουν σε αυτους. Με τον ιδιο τροπο μου μπλοκαραν και ενα λογαριασμο του facebook που ειχα συνδεσει με τον θεοπροβλητο.

Καλη σου δυναμη και σε ευχαριστω που μου γραφεις.

Στέφανος είπε...

Δηλαδή αντί για απάντηση σου μπλόκαραν το email? Έτσι για να σ' εκδικηθούν?