16/5/10

ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΩΣ ΜΠΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΒΡΑΙΩΝ

ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ... ΚΑΤΑΛΗΨΗ

Βαριέμαι να το αναλύω σε βαθος και εκτενώς απλά η άποψη ότι οι λεγομενες και αδρά επιδοτούμενες"αντιρατσιτικές οργανώσεις" είναι μηχανισμοί των Μεγαλοεβραίων συχνά-πυκνά επιβεβαιώνεται πανηγυρικά.

Κατ' αρχήν αναλογιζόμενος του πόσους φίλους εβραίους έχω και εδώ και στην Αμερική προβληματιζομαι στο να χρησιμοποιήσω ελαφρά τη καρδία την λέξη "εβραίοι". Δηλαδη οσους ξέρω προσωπικά δεν είναι πλουσιοι και με ισχύ η εξουσία, κανά δυό καταστραφηκαν και οικονομικά (όπως π.χ. το ιστορικό βιβλιοπωλείο Μόλχο στην Θεσσαλονικη). Άρα εβραίους δεν τους λες - αν και ΕΙΝΑΙ εβραίοι. Όπως Έλληνες ειναι και οι 300 που μας κυβερνουν.

Να τους πουμε Ισραηλινούς; Ούτε. Οι Ισραηλινοί - που ειναι και φιλέλληνες - αποτελουν στην ουσία την παγκοσμια πλεμπα, τους ξεριζωμένους της δικης τους "Μικρασιατικής Καταστροφής" που μπαγλαρωθηκαν σε καραβια και ξεβράστηκαν φουκαραδες και κουρελήδες στην Παλαιστινη. Ειναι επίσης γνωστό πως Εβραίοι ήταν συχνά οι ηθικοί αυτουργοί της εξοντωσης του δικου τους λαου και που κατεύθηναν της τυχες τους πίσω από τραπεζικά γραφεία στο λονδίνο ή το Μανχάταν. Οι Ισραηλινοί (ασχετως αν διαφωνω μαζι τους) στην ουσια προκειται περί λαουτζικου. Περι μεροκαματιάρηδων που τρωνε τις βομβες την ώρα που πανε στην δουλεια τους με το λεοφωρείο.

Να τους πουμε Σιωνιστές; Καλά το πάω, αλλα κατα μιαν έννοια Σιωνιστης ειναι και ο καθε εβραιος που απλα ονειρευόταν την απελευθερωση της Ιερουσαλήμ και την επαναλειτουργία του ναού του Σολωμόντα όπως και οι Έλληνες ονειρεύονται απελευθερωση της Πόλης και επαναλειτουργία της Αγια Σοφιας. Επομένως και ο όρος "Σιωνιστής" είναι σχετικά αδόκιμος. Εξ άλλου οι σατανικοί εκείνοι νόες που κινουν τα νηματα του κοσμου σιγα μην τα κινουν από το Ισραηλ ή μην εγκατασταθούν ποτέ εκεί.

Επομενως πως διάολο να τους αποκαλέσουμε τους έξω από δω και μακρυά από μας που ονειρεύονται Σολωμόντειες Κοσμοκρατορίες του Πλανητάρχη; Σολομωνιστές;

Οι μεγαλοεβραίοι λοιπόν που ελέγχουν πλεον ολόκληρα κράτη έχουν στησει μια ολόκληρη εκστρατεία απενοχοποίησής τους μεσω των θυμάτων του ολοκαυτώματος ενω παράλληλα μέσω "αντισιμιτικών" οργανώσεων που δημιουργουν προβοκάτσιες παρουσιάζουν τον αντισιμιτισμό ως παγκόσμιο πρόβλημα.

Εν συνεχεία ρίχνουν χρημα σε "αντιρατσιστικές" οργανώσεις οι οποίες έχουν τον παρακάτω σκοπό.

1. Να απενοχοποιήσουν τους θύτες ταυτίζοντας τους με τα θύματα

2. Να στηριξουν ιδεολογικά την πολιτικη των κοσμοκρατόρων (π.χ αποθρησκειοποίηση της κοινωνίας, αλλοιωση της πληθυσμιακής ομοιογένειας κλπ)

3. Να φιμώσουν καθε φωνή διαμαρτυρίας ταυτίζοντας την με ρατιστικες ομάδες

Και ιδου το παραδειγμα: Συμφωνα με την Ισραηλινή εφημερίδα Haaretz το 33% των μελών του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ είναι εβραίοι ενω πληθυσμιακά δεν είναι ούτε το 2%. Προφανως ΚΑΙ η δικαιοσύνη στην Αμερική τελεί υπό κατάληψη.

Και μόλις βγηκε ένας... χριστιανός και διαμαρτυρηθηκε, αντί να βγει καποιος και να εξηγήσει το... "φαινόμενο" ή την "συμπτωση" αμέσως πετάχτηκε μια "αντιρατσιτική" οργανωση και κατήγειλε τον καταγγέλοντα για αντισημιτισμό.

Πλεον βρισκομαστε στην τελική ευθεία για την εποχή του Αντιμεσσία τους και γι αυτό δεν κρατούν πια κανένα προσχημα.

http://www.haaretz.com/news/international/pat-buchanan-suggests-too-many-jews-on-u-s-supreme-court-bench-1.290692

2 σχόλια:

SkyWatcher είπε...

http://redskywarning.blogspot.com/2010/05/pat-buchanan.html

mnk είπε...

Δεν τους λες σατανολάτρες Φαρισαίους καλύτερα; Έξω δεν θα πέσεις.
(Ξέρεις, εκείνα τα "γεννήματα εχιδνών" που έλεγε ο Χριστούλης.)

Επίσης, μπορείς άνετα να τους αποκαλέσεις μολωχιστές και μαμωνιακούς, χωρίς να ξεφεύγεις καθόλου απ' την πραγματικότητα.