29/6/09

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ


ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ

Τι κοινό έχουν ο ΥΠΕΞ της Μεγάλης Βρεττανίας (Secretary of State for Foreign and Commonwealth Affairs) , ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ (Deputy Secretary of State-δεύτερος τη τάξει μετά την Clinton) καθώς και ο Πρόεδρος της Γαλλίας;

Ποίων τα συμφέροντα πρεσβεύουν στην παγκόσμια σκακιέρα και δίνουν κατευθυντήριες γραμμές στην Κέρκυρα;

Υπέρ ποίων λειτουργεί ο παγκόσμιος σχεδιασμός της Παγκόσμιας Τάξης;

Ποιοί βάφουν τα χέρια τους με αίμα για κάθε αιματηρή σύρραξη δεκαετίες τώρα και ποιοί προγραμματίζουν της επόμενες;

Ποιοί χώνουν την μύτη τους παντού, συστηματικά και οργανωμένα;

Από πότε ο πολυπολιτισμός, η διαφορετικότητα, τα δικαιώματα των μειονοτήτων και η ανάδειξή τους, η διαφορετικότητα, η ξενοφοβία, ο ναζισμός, οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες ακόμα και η οικολογία έγιναν αντικείμενο συστηματικής και μαζικής προβολής από τα ΜΜΕ; Ενδιαφέρθηκαν ξαφνικά τα γεράκια και τα τσακάλια που έχουν βυθίσει ολόκληρες ηπείρους στην φτώχεια για το αν οι εξαθλιωμένοι που οι ίδιοι δημιουργούν περνούν καλά;

Ποιοί προετοιμάζουν την κοινή γνώμη μέσω πρόδρομου Ομπάμα για την αποδοχή δικού τους ανθρώπου ως μελλοντικού πλανητάρχη που θα επιβάλει "λύσεις" σε προβλήματα που οι ίδιοι δημιουργούν;


http://en.wikipedia.org/wiki/James_Steinberg

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Miliband

22/6/09

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΦΗΥΡΑΜΕΝ ΤΗΝ "ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ"

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΡΑΓΕ;

Τα τελευταία χρόνια είναι σαφές πως κάποια κέντρα επιδιώκουν το άνοιγμα των συνόρων και την μαζική εισρροή στις Ευρωπαϊκες χώρες ενός ετερόκλητου πλήθους από διάφορες χώρες με απότερο στόχο την αμετάκλητη αλλοίωση του χαρακτήρα του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, την κοινωνική αποσύνθεση των ευρωπαϊκων αξιών, την ανομοιογενοποίηση της Ευρώπης και τέλος την Αμερικανοποίησή της.

Δηλαδή πρακτικά, την δημιουργία ενός θρησκευτικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, φυλετικά και γλωσσικά συνoνθυλεύματος ηλιθίων καταναλωτών, ένα παζλ μειονοτήτων όπου τελικώς οι αποχρωματισμένες ή αδύναμες εθνότητες και κοινότητες θα μανιπουλάρονται και θα κατευθύνονται σε όλα τα επίπεδα από την ισχυρότερη μειονότητα η οποία όχι μόνο θα διατηρεί το δικαίωμα να διατηρεί τα εθνοφυλετικά και θρησκευτικά της χαρακτηριστικά χωρίς να χαρακτηρίζεται εθνοκεντρική και ρατσιστική αλλά θα τα προβάλει κιόλας πάνω στις άλλες υποταγμένες εθνότητες.

Και μάλιστα θα περάσει μέσω διαφόρων μεθοδεύσεων ένα έμμεσο φασιστικό σύστημα σύμφωνα με το οποίο όποιος κατηγορεί την συγκεκριμένη μειονότητα είναι φασίστας, και ναζί ενώ όποιος αντιστέκεται στην αλλοτρίωση της πατρίδας του βαπτίζεται "ξενόφοβος".

Τουναντίον η Άρχουσα Μειονότητα διατηρεί το δικαίωμα όχι μόνο να κατηγορεί άλλα έθνη , λαούς και θρησκείες, όχι μόνο να τα διώκει εμμέσως με την επιβολή απαγορεύσεων της θρησκευτικής ελευθερίας έκφρασης όπως στην Αμερική, αλλά πλέον εισηγείται ανοικτά και στρατιωτικές επεμβάσεις ή την λήψη μέτρων εναντίων κρατών.

Και επειδή μερικά "δημοκρατικά" παπαγαλάκια τους ίσως δεν αντιλαμβάνονται τι λέω, είναι σαν ο συγχωρεμένος ο Χριστόδουλος όχι μονο να ανακατεβόταν στα πολιτικά της Ελλάδας, αλλά και των άλλων κρατών, και σαν γενικός δερβέναγας να πήγαινε στην ΕΕ και να τους έλεγχε για το τι πρέπει να κάνουν και τι όχι.

Έτσι λοιπόν, έχουμε τον αποθρασυμένο πλέον και εκτραχηλισμένο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συμβουλίου Μωσέ Καντόρ (φωτο) να χώνει την μυτούλα του παντού και σαν πολιτικός πλέον άρχων και υπερεθνικός τραμπούκος

Να καλεί εδώ και ένα χρόνο την Ευρώπη και τα Ενωμένα Έθνη να πάρουν δραστικά μέτρα εναντίον του Ιράν:

http://www.eubusiness.com/news-eu/1207561623.99

Να προωθεί το πακέτο κατά της: Ξενοφοβίας-Αντισημιτισμού-Ανοχής στο Ιράν.

http://www.highbeam.com/doc/1G1-172946298.html

Να εγκαλεί το Ηollywood ότι δεν κάνει αρκετή Εβραϊκή προπαγάνδα (ΕΛΕΟΣ!) ή ότι κάνει και ταινίες με θέματα από άλλα θρησκεύματα δείχνοντας ξεδιάντροπα το αντιϊσλαμικό του μίσος την ΙΔΙΑ στιγμή που κατηγορεί την Ευρώπη για ξενοφοβία και ρατσισμό!

http://pulsemedia.org/2009/04/23/hollywood-not-pro-jewish-enough-european-jewish-congress-president/

Βεβαίως δεν είναι και τίποτα καινούργιο. Η συγκεκριμένη ομάδα μέσω της οικονομικής και κατ' επέκταση πολιτικής και στρατιωτικής δύναμης που διαθέτει, συνεχώς και διαχρονικά καταπιέζει τα άλλα έθνη είναι δε ΑΜΕΣΑ -και οχι έμμεσα- υπεύθυνη για το αιματοκύλισμα της Γιουγκοσλαυίας και του Ιρακ.

Εξ άλλου πολλοί θα θυμούνται την αρχική άρνηση των Αμερικάνων και του Clinton να παρέμβει στο πόλεμο της Βοσνίας, στάση που άλλαξε μετά τα εγαίνια του Μουσείου του Ολοκαυτώματος της Ουάσιγκτων στις 22 Απριλίου του 1993 (πρόσφατα έδειξε και το CNN σχετικό απόσπασμα) κατά την διάρκεια των οποίων μεγαλοπαράγων του Εβραϊκού λόμπυ εγκάλεσε δημοσίως τον Clinton για την μη συμμετοχή των ΗΠΑ στον πόλεμο και του υπέδειξε σε έντονο ύφος εργοδότη προς εργαζόμενο, την λήψη άμεσων μέτρων. Εκείνη την περίοδο μάλιστα, σχεδόν ΟΛΟΙ οι παραγοντες της Αμερικανικής Εξωτερικής πολιτικής ήταν Εβραϊκής καταγωγής.

Η επιθετικότητα της συγκεκριμένης ομάδας προς άλλα κράτη δεν καθορίζεται από την ύπαρξη ή μη δημοκρατικών καθεστώτων ή πολιτικών ελευθεριών (διότι τότε τι να πει κανεις για την Σαουηδική Αραβία μπροστά στην οποία το Ιραν φαντάζει... Σουηδία ή την Κίνα που μας την φόρεσαν σαν εταίρο) αλλά το κατά πόσον οι χώρες αυτές αποτελούν απειλή για το Ισραήλ ή είναι εκτός παγκοσμιοποιημένου οικονομικού συστήματος, παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος κλπ. Ουσιαστικά, ολόκληρη η ανθρωπότητα άγεται και φέρεται, μέχρι και πόλεμοι γίνονται με γνώμονα την παγκόσμια πολιτική, στρατιωτική και οικονομική επικυριαρχία της συγκεκριμένης ομάδας.

Αρκεί να βρεθούν 1-2 υπερεθνικιστικές μπανανίες οι οποίες να δεχθούν φιλοξενήσουν την μεγαλύτερη Νατοϊκή βάση και την μεγαλύτερη Αμερικάνικη πρεσβεία στην υφήλιο, και αυτές οι χώρες ανεξαρτητοποιούνται και βαπτίζονται Κόσοβο και Μακεδονία. Αρκεί να φιλοξενούν όπλα που θα έχουν στραμμένη την κάνη προς την Ρωσία και το Ισλάμ.

Για να το δεχθεί όμως αυτό η Ευρώπη, θα πρέπει Ευρώπη να μην υπάρχει. Οι οικονομίες τους και οι λαοί τους θα πρέπει να είναι υποταγμένοι στον αφέντη τους. Και επειδή ακόμα η θρησκεία, η ιστορία και η παράδοση αποτελούν συνεκτικό ιστό για τους κατά τόπος λαούς και όσο υπάρχει συνεκτικός ιστός η υποδούλωση δεν είναι ολοκληρωμένη, ξαφνικά καταργήθηκαν τα σύνορα με την αθρόα είσοδο εθνοτήτων με άλλα χαρακτηριστικά ώστε εν ευθέτω χρόνω να επιτευχθεί η ζητούμενη αμερικανοποίηση της Ευρώπης. Η αντίσταση στο φαινόμενο αυτό βαπτίστηκε "Ξενοφοβία" ή δε επισήμανση για το ποιοι κινούν τα νήματα ξεδιάντροπα πλεον στην παγκόσμια σκακιέρα βαπτίστηκε "αντισημιτισμός".

Και θα κλείσω με τις 4 πρωταγωνίστριες του Sex and the City και τις δηλώσεις τους σχετικά με την επίσκεψή τους στην Αυστραλία. Όταν ρώτησαν την Εβραϊκης καταγωγής Sarah Jessica Parker τι της άρεσε περισσότερο στο Σύδνεϋ απάντησε "ethnic divercity" δηλαδή η εθνική διαφορετικότητα, λες και δεν την είχε χορτάσει στην Αμερική και την έψαχνε και αλλού.

Προφανώς η γραμμή είναι κοινή και προκειμένου να περάσει η "διαφορετικότητα" και η "πολυπολιτισμικότητα" σαν ΣΤΟΧΟΣ και σαν ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, επιστρατεύονται και οι αντίστοιχες Σοφίες Βέμπο της "επανάστασης."

Πάντως έτσι για να γελάσουμε. σας μεταφέρω απόσπασμα από την σελίδα του κου Καντορ όπου αποδεικνύονται δια γυμνού οφθαλμού τα προαναφερθέντα αφού μερικές από τις ιδιότητές του όπως αναφέρονται στο βιογραφικό του είναι "διεθνής φιλάνθρωπος" (international philanthropist), και... "επενδυτής" (investor). Μπρρρρ, ανατρίχιασα.

Επενδύσατε εις την φιλανθρωπίαν. Σίγουρη επένδυσις - καθαρά κέρδη.

Σχετικά δε με τους στόχους του Ευρωπαϊκού Εβραϊκου Συμβουλίου οι ανώτεροι στόχοι τους που ονομάζονται και ως "πλέον πιεστικότερα ζητήματα της ανθρωπότητας" περιλαμβάνουν το πακετάκι:

Ανθρώπινα δικαιώματα-Ξενοφοβία-Αντισημιτισμός-Διαθρησκειακός διάλογος-Υπενθύμιση Ολοκαυτώματος.

Και δεν το είχα φαντασθεί! Και εγώ που νόμιζα ως πιεστικότερα προβλήματα την καταστροφή της γης από την επιζητούμενη υπερκατανάλωση, την εκμετάλλευση των λαών του Τρίτου Κόσμου από φιλάνθρωπους επενδυτές, την εξαθίωση των χαμηλότερων τάξεων και την ομηρία της μεσαίας τάξης στην υπερχρέωση, τους πόλεμους συμφερόντων, την παγκόσμια αστυνομοκρατία, την διάλυση όλων των συστημάτων ηθικών αξιών, τον σταδιακό διωγμό της πίστης κλπ.

Μα τόσο εκτός πραγματικότητος είμαι;

http://www.eurojewcong.org/ejc/section.php?id_rubrique=97

17/6/09

ΗΣΥΧΟ, ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ



ΑΡΓΟΚΥΛΑΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΑΚΙ

Ήσυχο, ήσυχο το ποταμάκι...

5/6/09

FROM EUROVISION TO EURO ELECTIONS


2009 EURO ELECTIONS ANTHEM

Εσείς θα μείνετε να ψηφίσετε ή θα φύγετε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος; Εγώ πάντως θα παραμείνω ως γραφικός συνειδητοποιημένος πολίτης. Και μάλιστα θα σας πω ένα μυστικό αλλά θα μείνει μεταξύ μας, έτσι;

Οι δύο μεγαλύτερες κόρες μου επειδή έχουν διπλή υπηκοότητα θα ψηφίσουν δυό φορές, αφού ήδη ψήφισαν την περασμένη Κυρικακή και στην Φινλανδική πρεσβεία της Αθήνας και τώρα την Κυριακή ως Ελληνίδαι.

Πάντως μακάρι οι Ευρωεκλογές να είχαν το μισό ενδιαφέρον του κόσμου από την Eurovision αλλά δεν έχουν ούτε καν αυτό. Όσο και να παίζουν οι διάφοροι πολιτικοί αρχηγοί το βιολί τους εντέχνως σαν τον Νορβηγό νικητή, ο κόσμος τίποτα. Δεν συγκινείται κανείς.
Μα τώρα ήμαρτον, είναι δυνατόν να θέλει κανείς να δεί τον Πάγκαλο, τον Βενιζέλο ή τον Κωστάκη να χορεύουν και να κάνουν τούμπες σαν το Ρουβά, ή την Παπαρήγα να πετάει γάμπα, ή τον Τσίπρα τον άφωνο να τραγουδά περασμένες επιτυχίες; Αμ εκείνος ο Ορθόδοξος κού-κλος, ο Άδωνις, με εκείνο το υπέροχο μέταλλο της φωνής που σε καθηλώνει στην ηλεκτρική καρέκλα της Στιγμής της Αλήθειας τι να σου κάνει, εκεί, κολλημένος με τον Ελληνικό στίχο;

Καλά το Γιωργάκη δεν το συζητώ. Όσο και να τον δείχνει το videoclip με απανωτά μοντάζ να μιλάει, επί σκηνής θα ξεχνάει τα λόγια του τραγουδιού. Όσο και να χτυπιούνται από πίσω τα μπαλέτα του Γρηγόρη Βαλιανάτου, δεν το σώζει.

Οπότε, για να συμβάλω και εγώ προς την κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης του κόσμου για τις φετινές ευρωεκλογές, βρήκα ένα τραγουδάκι που και θα αρέσει, και ελληνοπρεπέστατο είναι και έχει και αναφορά στα ήθη και τα πιστεύω μας και εκφράζει την θέση πολλών στο σημαντικότατο ερώτημα:

Εσείς θα μείνετε να ψηφίσετε ή θα φύγετε;


3/6/09

GREEN DEATH

Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ"

Την περίοδο του 1989-1991 το κόμμα που ψήφιζα και που θα θυμούνται οι παλαιότεροι είναι οι "Οικολόγοι-Εναλλακτικοί". Τα τραύματα της ανθρωπότητας από την καταπίεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις χώρες του Ανύπαρκτου Σοσιαλισμού ήταν ακόμα νωπά για να ψηφίσω αριστερά κόμματα, το ΠΑΣΟΚ είχε ήδη μετατραπεί σε ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα καιροσκόπων, απατεώνων, λαμόγιων, χαμαιλέοντων και μεταλλαγμένων σοσιαλιστών ενώ ο Μητσοτάκης δεν μπόρεσε να με πείσει ούτε σαν ιδεολογία αλλά ούτε και ως εφαρμογή πως θα είχε να προσφέρει αυτά που η χώρα είχε ανάγκη.