28/5/12

ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΝNΑΝΙΣΜΟΥ


Πανω Αριστερα: Ο κος Papandreou επιχειρηματολογεί. Πανω Aκροδοεξια: Ο κος Annan - σωβρακος της Ναζιστικης οικογενειας των "Σουηδων" Τραπεζιτων Wallenberg η οποια αφου συνεργαστηκε μια χαρα με το ναζιστικο καθεστως, μετα αναβαπτισηκε στην κολυμπήθρα της διασωσης του Εβραϊκου λαού, όπως  και οι Schwartz (=Soros) και οι Philips (που εχουν και τα πλυντηρια).

Κατω Αριστερα: Πορτοκαλί, πρασινοι και Ερυθρογαλαζιοι φωτογενεις παπαγαλοι ποζαρουν στο ίδιο κλαρί.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Θα ξεκινησω με μια μακροσκελη εισαγωγη που αφορα στη θεση μου περί εθνικισμού, εθνισμου, πατριωτισμού, διεθνισμου και δωσιλογισμού. Αλλα θα το επικεντρωσω στο ζητημα που αφορα στο κεφαλαιο Τουρκια.

ΚΟΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ


Ο ναος του Αγ Χραλαμπους στο Τσεσμε φιλοξενει "πολιτιστικες εκδηλωσεις" - τουτεστιν εμποροπανηγυρεις - υπό το αγρυπνο και πανταχου παρον βλεμμα του ειδώλου του δικτατορα Κεμαλ Ατατουρκ. Δημιουργημα, γεννημα και θρεμμα της Θεσσαλονικιωτικης Ιταλογερμανογενους Εβραιομασονίας των Μεντελσον, Σπινοζα, Ματσινι, Γαριβαλδι που ευθυνεται για για τις γενοκτονιες που ελαβαν χωρα την ταραγμενη εκεινη περίοδο. Εδω ο ναος φιλοξενει και εκθεση για ην μαχη της Καλλιπολης την περιοδο που οι Γερμανοι ΥΠΕΞ Arthur Zimmerman, Gottlieb von Jagow, ο... κομμουνιστης εμπορος όπλων Alexander Parvus (Israel Lazarevich Gelfand) αλλα και ο Γερμανος στρατηγος που ανελαβε την αναδιοργανωση του στρατου των Νεοτουρκων Otto Lieman Von Sanders ήταν Γερμανοεβρα
ίοι - όπως και οι Ρωτσιλντ. Η πτωση του σουλτανου και η ανοδος των Νεοτουρκων ηταν μασονικου σχεδιασμού και Ιταλοεβραϊκης εκτελεσης αφου η μασονικη στοα της Θεσσαλονικης Macedonia Risorta που διοργανωσε το κινημα των Νεοτουρκων στελεχωνοταν από εγκαθετους επιχειρηματιες όπως οι Allatini (από το Λιβορνο), Carasso, Fernandez (Ολυμπιακη ζυθοποιία), Modiano (από την Modena) κλπ οι οποίοι μαλιστα εχοντας περασει και... "Μνημονιακες" νομοθεσίες στην υπερχρεωμενη Οθωμανικη αυτοκρατορία δεν πλήρωναν καθολου φορους στο Σουλτανο ως "ξενοι υπήκοοι" ζωντας ως γιγαντιαια παρασιτα.

Οι καθαροαιμοι Τουρκοι ειναι ενας βαρβαρος, ασιατικος λαός - όπως και οι Ούνοι ας πουμε - που καποτε έφτασαν ως μπουλουκι με τις σκηνες τους προς τα μερη μας. Καποιοι προφτασαν να εκπολιτισθουν σχετικά, όπως οι Σελτζουκοι, των οποίων το κρατος ονομαστηκε Ρωμαϊκο Σουλτανατο, ενω γονοι της οικογενειας του σουλτανου Σουλεϊμαν Ιμπν Κουτλουμους ευθυνονται για την ιδρυση της Μονης Κουτλουμουσίου στο Αγιον Όρος. Υπαρχει μαλιστα η αποψη οτι και καποιος εκχριστιανισμενος Κουτλουμους όχι μονο το ιδρυσε, αλλα εμονασε εκεί.

Δεν ειναι η πρωτη φορά που Τουρκοι ιδρυσαν μοναστηρια ή σεβαστηκαν την Χριστιανικη πίστη. Η Μονη Φλαμουρίου στο Βορειο Πήλιο ιδρυθηκε σε εκταση - βακουφι που παραχωρησε η - χριστιανη - συζυγος του Σουλτανου Σουλεϊμαν του Μεγαλοπρεπούς στον Αγιο Συμεων τον Ανυποδητο όταν εκεινος θεραπευσε το παιδι της, και μαλιστα με δικη της χρηματοδοτηση.


Το Σελιμιε τζαμι στην Ανδριανουπολη. Ελληνοβυζαντινης αρχιτεκτονικης και εργο του Ελληνα αρχιτεκτονα Σιναν. Υπ αυτην την εννοια παιδι του Ελληνικου πολιτισμου.

To βαρβαρης καταγωγης αυτο εθνος  εντυπωσιαστηκε (όπως και οι Ρώσσοι) από τον Ελληνοβυζαντινο πολιτισμό, την Αγια Σοφιά (η οποία ενσωματώνει ως κόσμημα κεφάλαια από τον ήδη ερειπωμενο πασίγνωστο ναό της Εφεσιας Αρτεμιδος) και προσπαθησε να τον μιμηθεί με την λογικη του νεοπλουτου επαρχιωτη.

Ο Αγιος Νικολαος στη Καβαλα,
στο σημειο που φερεται ως λιμην
αποβιβασης του Αποστολου Παυλου.
Αποτελει ισως μια από τις ελαχιστες
περιπτωσεις μετατροπής τζαμιού
σε χωρο Ορθοδοξης λατρείας.
Ειμαι της άποψης οτι η μετατροπή χωρων λατρειας από ενα θρησκευμα σε άλλο ΔΕΝ αποτελουν υβρι στα θεία. Ισα-ισα! Υβρις ειναι αυτο που γινεται στην Ευρωπη με την μετατροπή ναων σε ντισκοτεκ. ΔΕΝ ειναι βλαστημια προς τα θεια.η μετατροπή εκατονταδων βυζαντινων ναων σε τζαμια, ακομα και εκπληκτικων δημιουργηματων όπως η Ροτοντα, η Αγ Σοφια στη Θεσσαλονικη, η Αγια Σοφια κλπ). Ουτε και η μετατροπή χιλιαδων ελληνιστικων μνημειων σε χριστιανικους ναους, διατηρωντας μαλιστα συχνα και παγανιστικες παραστασεις, όπως στην Ακροπολη η Παναγια η Αθηνιωτισα η οποια για πανω από 1000 χρονια περιβαλλοταν με ολες τις παραστασεις του Παρθενωνα μεχρι που ηρθαν οι βαρβαροι όπως ο Μοροζινι, και μασονοι όπως Ελγιν και τα κατεστρεψαν (και εβαλαν προσφατως και τον ξεπουλημενο στη παγανομασονια Σαϊεντολογο Κωστα Γαβρα να ενοχοποίησει συστηματικα τους Χριστιανους για πολιτισμικα εγκληματα που εκαναν μασόνοι - όπως και η κατεδαφηιση του ναου της Μονης του Αγιου Λουδοβίκου στο Παρισι).

Ο ναος της Παναγιας στα
Αλάτσατα. Οσο και αν
ποναει και να μας θλιβει,
η μετατροπή του σε τζαμι
δεν ειναι ιεροσυλία αλλα
σεβασμός στο θείο -
κατα τους σημερινους
προσφυγες κατοικους.
Ειτε οι αλλαγες εγιναν από ο λαό που αλλαξε πιστευω, είτε η εξουσια τους άλλαξε τη χρηση από σεβασμο προς τη δικη της πιστη, δεν μπορουμε να τους εγκαλεσουμε για την πρακτικη αυτη πριν από αρκετους αιωνες. Το πολυ πολυ να τους εγκαλεσουμε για πολιτισμικη βαρβαροτητα. Αλλα μην ξεχναμε οτι η Τεχνη εκεινες τις εποχες ειχε ρολο καθαρα χρηστικό και δεν ειχε μεταβληθει σε συστημα πλασματικης αξιας που επιτρεπει στον καθε αργοσχολο να παρουσιαζει τον αυνανισμο του ως τεχνη. Τα πραγματα τοτε ήταν ωραια μονο αν ειχαν και λογο υπαρξης. Η τεχνη δεν ηταν αυτοσκοπος.

Παρ ολα αυτα, ακομα και επι Οθωμανων λιγοι γνωριζουν οτι ο Μπεης των Αθηνων που ασβεστοποθησε μερικες από τις Κολωνες του Ολυμπιου Διος καρατομηθηκε πολιτικα από το σουλτανο μολις μαθευτηκε η πραξη του αυτη. Και ακομα λιγοτεροι μπορουν να ενταξουν το τζαμι της Ανδριανουπολης που εκτισε ο Ελληνας γενιτσαρος Μιμαρ Σιναν στον ΕλληνοΡωμαΙκο (Ελληνοβυζαντινο) πολιτισμό. Οποιος δε αμφιβαλει οτι τα Βαλκανικα Οθωμανικα τζαμια αποτελουν καρπό του Ελληνικου πολιτισμου τον προτρεπω να προβει σε συγκριση με τα τζαμια που υπαρχουν σε καθαροαιμες Τουρανικες χωρες όπως το Αζερμπαιτζαν, το Ουζμπεκισταν κλπ και αν βρει μεγαλυτερη ομοιοτητα  απο οτι σε ενα βυζαντινο ναο ή αλλο βυζαντινο κτισμα εγω θα σκισω τα πτυχεια μου. Να το παρουμε και αντιστροφα; Η Αγια Σοφια της Θεσσαλονικης ή της Σόφιας στη Βουγαρια μοιαζει περισσοτερο με το τζαμι των Τρικάλων ή με την Notre-Damme στο Παρισι και τον Αγιο Πετρο στη Ρωμη;

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο κατεστραμενος από το χρονο Αγ. Γεωργιος του χωριου Gullubahce.

Το 2007 βρεθηκα στη Χιο ως τουριστας με Κοινωνικο Τουρισμο (που τον κατηργησε η Τροικα και οι αθλιοι δωσιλογοι που την πλαισιωνουν). Θελησα να παραμεινω εκει για δευτερη εβδομαδα αλλα οι τιμες που μου ζηταγαν για μια πολυμελη οικογενεια ήταν εξωπραγματικες. Ε δεν χολοσκασα ιδιατερα, αλλα το βρηκα ως μια καλη αφορμη να περασω απέναντι και να γνωρισω τη γη των προγονων μας.Βρηκα από το διαδικτυο διαμερισμα με 2 υπνοδωματια, κουζινα, πλυντηριο, σαλονι και πισινα με 40 ευρω την ημερα το οποιο ανηκε σε Αγγλο ιδοκτητη.

17/5/12

YETZIRAH ΞΑΝΑ


Ο εργοδότης της γυναίκας μου ανήκει στην κατηγορία των επιχειρηματιών που έχουν, απέκτησαν  ή βρήκαν κάποια κεφάλαια και τα οποία προσπαθουν να επενδύσουν σε διαφορες επιχειρηματικες δραστηριότητες, ανάλογα με το τι τραβάει η εποχή. Άλλοτε επενδυσε σε χρηματιστηριακη εταιρία, άλλοτε σε κατασκευαστική εταιρία κλπ. ανήκων σε ένα κυκλο ανθρωπων του χρήματος που κανει τοποθετήσεις κεφαλαίων. Για να ειμαι δίκαιος πάντως, από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω η τιμιότητα του δεν αμφισβητείται, με την έννοια του δόγματος "ότι ειναι νόμιμο ειναι και ηθικό".

Την περίοδο που οι τραπεζες ήταν σε άνθιση - και το θυμαμαι πολύ καλά -  σε καποια από τις διαβουλευσεις του με τους οικονομικους αυτους και τραπεζικους κύκλους είχε λεχθεί και το εξής αμίμητο: 

Τα Ελληνικά νοικοκυριά δεν είναι αρκετά χρεωμένα ακόμα. Ο στοχος πρεπει να είναι ο κάθε Έλληνας να ειναι χρεωμένος με 30.000 ευρω!

Τόσο ήταν το μέγεθος της κτηνωδίας - όπου η "αναπτυξη" σχετίστηκε με το τραπεζικό χρέος και η οικονομική εξαρτηση θεωρήθηκε προγραμματικός στόχος από ένα πυρηνα που παρενοχλούσε τον κοσμάκη πέντε φορες την ημέρα για πιστωτικές καρτες και διακοποδάνεια ώστε να καταστησει τον οικονομικό παρασιτισμό επιχειρηματικη δραστηριότητα - που σε μια κριση ειλικρίνειας το ομολόγησε μα καποια ανησυχία.

Τα χρονια περασαν και δεδομενου ότι όταν κατσεις με στραβό το πρωί αλλοιθωρίζεις ο ίδιος επιχειρηματίας, επιρρεασμενος από τους ιδιους επιχειρηματικους και οικονομικούς κυκλους έγινε δραστηριο μελος της νεοσυσταθείσας "Δημιουργίας Ξανά", του διαφημιστή - υπηρετη του μονοπωλειακου συστήματος -  κου Τζήμερου. Εκεινοι οι άθλιοι τυποι που καποτε ήθελαν να χρεώσουν μεχρι και το νεογέννητο με 30.000 ευρω, οι ίδιοι αποφασισαν να δημιουργήσουν ένα κομμα κομμενο και ραμμενο στα μετρα τους.

Βεβαια ο κος Τζημερος δεν προερχεται από παρθενογενεση. Εξαφανισμενα από το διαδίκτυο δημοσιευσευματα τον έφεραν συνεργατη του κου Αβραντίνη του Δημοτικου συνδιασμου Πορτοκαλί, του Στεφανου Μάνου. Απλά ο κος Μανος ανήκει σε ένα κομμα κατ εξοχήν στιγματισμένο ως εκπροσωπόν, να μη πω και αντιπροσωπευον το διεθνες Γερμανοεβραϊκο μασονικό κεφάλαιο και τα συμφροντα του οίκου Ρωτσιλντ στην Ελλαδα αφού και ο ιδιος όπως εχουμε γραψει ανήκει στην Trilateral Commission. Εξ αλλου αυτο ειναι και προφανές αφού όπως και ο ίδιος με καμαρι ισχυρίζεται ειναι εκεινος που ανέθεσε σε Γερμανικες εταιρίες "αναπτυξιακά" εργα με εξωτερικό δανεισμό.

Εξ αλλου και οι υπόλοιπες πολιτικες θεσεις της Δρασης (χωρισμος εκκλησιας-κρατους, Τσαουσεσκικου τυπου κατασχεση της εκκλησιαστικης περιουσιας με στοχο την εν συνεχεια εκποιηση της στο διεθνες κεφαλαιο, νομιμοποιημενη δουλεία, καταστροφή της μικρομεσαίας επιχειρησης για να επελασουν οι πολυεθνικες, διαλυση του κοινωνικου κρατους και ιδιωτικοποίηση των παντων, εξαθλιωση του εργατικου δυναμικού, κατακερματισμός της Ελληνικης επικρατειας, το Εβραιομασονικο σχεδιο ανεξαρτητης Μακεδονιας κλπ) η διαλυση των εθνων και η πολιτισμικη τους γενοκτονια ώστε να μετατραπουν οι παντες σε λοβοτομημενους καταναλωτες με τις ιδιες πολιτισμικες, μεχρι και διατροφικες συνηθειες, ειναι μασονικής έμπνευσης, καμουφλαρισμενες άλλοτε σε Φιλελευθερες και άλλοτε σε αριστερίστικες. Εξ ου και η επι μερους συνεργασία αθλίων παρατρεχαμενων σαν το Ψαριανό, τη Ρεπουση κλπ με τον σκληρο πυρηνα του καπιταλισμου που ειναι τα φιλελευθερα κομματα.

8/5/12

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ "ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ" ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ



ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ

Ανήμερα που μπήκε η Χρυση Αυγη στη βουλή και καποιοι καθως πρεπει τηλεμαϊνανοί εξανέστησαν "με την άνοδο του ναζισμου στην Ελλαδα" διαβασα σε blog και την παρακατω ειδηση και εφριξα:

Μελη της Ευρωπαϊκης Ανθρωπιστικης Ομοσπονδίας (με την οποία συνεργαζονται επισημως και μασονικες στοες με στοχο τον αποχριστιανισμο της Ευρωπης) και συγκεκριμενα οι Ενωμενες Φιλελευθερες Οργανωσεις του Βελγιου εισηγουνται την "ευθανασία" σε άτομα με νοητικη υστερηση, ακομα και σε παιδια, πρακτικη που εφαρμοσε ο Χιτλερ στην ναζιστικη Γερμανία. Δικαιολογουν μαλιστα την καμουφλαρισμενη κρυφοναζιστικη τους φιλοσφια με το επιχειρημα ότι “τα παιδιά που βρίσκονται σε απελπισία έχουν υψηλό βαθμό ωριμότητας, ειδικότερα σε σύγκριση με τα υγιή παιδιά. Το να θέσουμε ένα όριο ηλικίας είναι εντελώς αυθαίρετο.”.

Αλλα για να δουμε, τι σκατα ειναι αυτοι οι Φιλελευθεροι "ανθρωπιστες", ποιοι ειναι οι εταιροι τους στην Ελλαδα και διεθνως και ποιοι συντονιζουν την "ανθρωπιστικη" και "φιλελευθερη" ατζεντα.


Το Παρατηρητηριο "Ανθρωπινων" δικαιωματων του Soros του οποίου προϊσταται ο επιχειρηματιας gay κος Βαλλιανατος-Δραση.
Η βραβευμενη από το ΣΚΑϊ διευθυντρια του 984 Ρεα Γαλανακη και συγγραφεας με θεματα τον Εβραϊσμο (Ιουδας) και τον αρχαιοελληνικο φασισμό (Οιδίπους) όπως φαινεται και από την φυλλαδα books Journal συμφεροντων στελεχων της Δρασης και υπερμαχων του Εβραϊκου λομπυ. Ο συζυγος της ειναι στελεχος της "προμηθεϊκης" Δελφικης Εταιριας (που εμπνεεται από τα Δελφικά μυστήρια όπως και η Χρυση Αυγη).
Ο κος Δημητρας, νυν προεδρος της Humanist Union of Greece πλασαρει φασιστικα, σιωνιστικα νομοσχεδια φιμωσης της ελευθεριας του λογου. Αμφοτερες οι εταιριες ειναι εταιροι σε Ευρωπαικο επιπεδο παγανομασονικων εταιριων που εισηγουνται και την ναζισιτκη θανατωση στον Καιαδα ατομων με νοητικη στερηση ακομα και παιδιων.
Ο Προμηθεας αποτελει το απολυτο συμβολο του Εβραιου αποστάτη Rockefeller που στολισε την αρχιεπισκοπή του χρηματος Rockefeller Plaza με παγανομασονικα συμβολα.
Φιλελευθερες ολοκληρωτικες οργανωσεις εχουν ως σήμα τον Προμηθεϊκο παγανιστικο πυρσό ενω χρησιμοποιουν και ως συμβολο και το τελευταιως δημοφιλες καμπαλιστικο δεντρο. Ο Προμηθεας και ο πυρσος αποτελεσε δημοφιλες αντικειμενο σε ολοκηρωτικες ιδεολογιες όπως ο ναζισμος και η Σαϊεντολογια (βλεπε σχετικα αγαλματα).

Οπως επανειλημμενα εχω γραψει περι της διασυνδεσης της εβραιομασονιας, την παγανομασονιας, του νεοπαγανισμου, του προμηθεϊσμου-εωσφορισμού για μια ακομα φορα το ιδιο ακριβως σχημα αποκαλυπτεται.

Οι Φιλελευθερες Οργανωσεις του Βελγιου (ακομα και ο ορος "φιλελευθερες" δεν χρηζει περαιτερω ερμηνειας) ανηκουν στην "Ευρωπαϊκη Ουμανιστικη Ομοσπονδία".Μελη της Ομοσπονδιας αυτης είναι για παραδειγμα η οργανωση Prometheus της Σλοβακιας, ή η οργανωση Vapaa-ajattelijain liitto (Ενωση Ελευθερης Σκεψης) Φινλανδιας. Η μεν πρωτη φερει το ονομα του Προμηθεα η δε δεύτερη εχει σαν συμβολο τον πυρσό του Προμηθέα.



Παμε τωρα και στα Ελληνικα μέλη, Μελος ειναι η Δελφικη Εταιρία του κου Κούβελα, (οι Δελφοι εμπνεουν επίσης και τη Χρυση Αυγη) συζυγου της Ρεας Γαλανακη, διευθυντριας του 984, συγγραφεως και σεναριογραφου, επι των ημερων της οποίας στο ραδιοφωνικο σταθμο ειχε δοθει και η η ιδεολογικη φασοιστικη εντολή να μην εχυονται οι ραδιοφωνικοι παραγωγοι "Χριστος Ανεστη" το Πασχα, πραγμα που αποδόθηκε στον κο Καμίνη. Δεν ειναι να απορει κανεις διοτι η εκλεκτη του τηλεοπτικου Σταθμου ΔΡΑΣΗ-ΣΚΑϊ  κα Γαλανακη εχει ως προσφιλες θεμα τον εβραϊσμο και την αρχαιολατρεία και σε πλήρη ευθυγραμιση με τα πολυεθνικα εβραικων συμφεροντων ΜΜΕ (National Geographic) επιχειρει στο βιβλιο της "Φωτιές του Ιούδα στάχτες του Οιδίποδα" να καθαγιασει τον φιλοχρηματο ταμία μεταξυ των 12 Αποστόλων αλλα και τον αιμομεικτη τυραννο της αρχαιοτητας. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα και εκαστος με όποιον θελει ταυτιζεται κατά την καρδίαν αυτού.

Επίσης η κα Γαλανακη πρωτοστατησε δημιουργωντας φραξια στο Δημο για την αποκατασταση των εκ Χανιων "ατακτως" αφιχθεντων 300 (ש) Αλγερινων στην Υπατία (που πληρωσε την φιλια της με τον εβραιοφιλο χρηματολατρη υπαρχο Ορεστη - σαν τον Γιωργακη Παπανδρεου ενα πραμα - σε βαρος της χριστιανικης φτωχολογιας), αλλα και συνεγραψε και το σεναριο με αναλογο θεμα για την ταινια του μακαριτη Θεοδωρου Αγγελοπουλου - προφανως αφού είχαν εξασφαλισει οι χρηματοδοτες - το οποίον εν συνεχεια εξέσκισαν οι κυκλοι της κας Γαλανακη επειδη έκανε θρησκευτικη κηδεία.

Παρατηρω παντως οτι η Δελφικη Εταιρία εχει ως συμβολο των Προμηθεα -όπως και οι προαναφερθεντες εταίροι της στη Σλοβακια και την Φινλανδια- αλλά και η ιδια η Βελγικη Φιλελευθερη Ομοσπονδια που εισηγειται τον Χιτλερικο θαλαμο αεριων για νοητικα υστερούντες επίσης εχει ως συμβολο τον πυρσό του Προμηθεα. Δεν ξερω βεβαια αν ο Πυρσος αυτος σχετιζεται και με την Νεα Δημοκρατία αλλα αν αναλογισθει κανεις την μεταβαση του κου Βορίδη από την Εθνικιστική Ακροδεξια στον Φιλελευθερισμο και το γεγονος ότι ο αδελφος του τυγχανει μεγαλοστελεχος του ΑΝΤ1 ο οποίος εχει αναλαβει εργολαβια όλα τα εβραικων συμφεροντων reality shows που ανεδειξαν και την κα Μανωλιδου σε τηλεπερσονα, δεν ειναι να απορει κανεις.

3/5/12

ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ

 Οι Σαιεντολογοι ως ευασιθητοι ανθρωποι έδωσαν αγωνα για να γινει παρκο το διπλανο οικοπεδο της πολυκατοικιας τους. Λιγα χρονια αργότερα την σκυταλη την πήραν οι "αριστεριστες".

 Το "αυτοδιαχειριζομενο" πάρκο Πατησιων και Κυπρου είναι μια παλιά ιστορία. Κάποτε υπήρχε εκει ένα νεοκλασσικό το οποίο λειτουργουσε σαν φροντιστήριο και στο οποίο πηγαίναμε παιδια με τα πόδια από τον Αγιο Λουκα για να μαθουμε Αγγλικα. Της κας Γιαννακοπουλου. (Ειχα και εναν εβραιο συμμαθητη, τον Ελιεζερ που έμενε στην οδο Γαλβανη). Δεν συνειδητοποιησα ποτε κατεδαφίστηκε και πως έφτασε να γινει πάρκο, αυτο που προσεξα ειναι οτι ακριβως διπλα στο παρκο, στη  πολυκατοικια με τις τεραστιες κεραίες στην ταρατσα (σε τι να χρηιμευουν άραγε;) πριν από καμποσα χρονια στεγαστηκε η γνωστη κατασκοπευτικη σεχτα για ανισορροπους, η Σαϊεντολογία, με σημα το μασονικο τριγωνο. 

Γνωστα τα καμωματα της όσον αφορα τον εγκλωβισμό στα διχτυα της αφελών των οποιων οι περιουσιες κατατρωγονται, για παρακολουθησεις πολιτων, για φακελωματα, για σκοτεινες μεθοδευσεις σε βαρος πολιτων ακομα και για παρακολουθησεις ανωτατων πολιτικων προσωπων που σαφεστατα εμπίπτων στην κατηγορια της κατασκοπείας. Ενα παραδειγμα ειναι το τεραστιο σκανδαλο πρακολουθησης επί ψυχρου πολέμου του προεδρου της Φινλανδικης Δημοκρατιας, Μauno Koivisto, στον οποιο ειχαν ριξει από δίπλα τρεις προσωπικους σωματοφυλακες οι οποίοι ήταν μέλη της Σαϊεντολογιας. 

Η Σαιεντολογια ως "θρησκευμα" έχει καποια κοινα σημεια με τον νεοπαγανισμο και την χιτλερικη θεωρια της Αρειας Φυλης (τεμνομενοι κυκλοι αυτα τα δυο) αλλα και των Εωσφορισμό-Μασονικο Προμηθεϊσμο. Θεωρουν δηλαδη χοντρικα οτι υπαρχει μια ανωτερη καστα όντων που ήρθε στη γη από άλλο πλανητη όπως ο εκπεσων Εωσφορος, ο Προμηθεας αλλα και οι Άρειοι του Χιτλερ.

Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι η διαπλοκη της με τον μασονικο φιλελευθερισμό τον οποίο επικαλειται - η ιδια καταπατωντας ανθρωπινα δικαιωματα. Μεγαλο ειναι και το μισος της για την Ορθοδοξη Εκκλησια και τα στελεχη της τα οποια παρακολουθουνται ενω ποικιλα δημοσιευματα εχουν σαν στοχο όχι φυσικα να παρουσιασουν τις δικες της παρανοϊκες θεσεις αλλα να αμαυρωσουν την Εκκλησια και να σπιλωσουν υπολήψεις ώστε να οδηγηθει η Ελλαδα σε αποχριστιανισμό.



Το ισχυρο ενδιαφερον να απαγκιστρωθει ο Ελληνικος λαος από τα δεσμά της Ορθοδοξης Εκκλησιας εκφραζει με εκτεταμενο αρθρο της η εφημεριδα της Σαϊεντολογιας. Αναλογης θεματολογιας αρθρογραφια παρουσιασαν συστηματικα ο Ιος της Ελευθεροτυπιας , το blog Ροϊδης και οι συναφεις πολιτκοι χωροι.


Μαλιστα στο τευχος 4 της φυλλαδας τους, δημοσιευμενο το 1997, το πρωτοσελιδο αλλα και οι επόμενες δυο σελιδες ειναι αφιερωμενες σε λασπολογια σε βαρος της Ορθοδοξης Εκκλησιας με θεματολογια ανάλογη και του Φιλελευθερου blog Ροϊδη Εμμονες του οποίου οι απόψεις ταυτιζονται πληρως.

Δεν σταματαει όμως εδω η ταυτιση απόψεων μεταξυ Σαϊεντολογίας και του συγκεκριμενου  blog, Τους συνδεουν και πολλα κοινα, ενταγμενα στον αγωνα για τον αποχριστιανισμο της Ελλαδας. Ενα από αυτα ειναι και το Παρατηρητηριο "ανθρωπίνων δικαιωματων" του Ελσινκι, στο οποίο προήδρευε για αρκετα χρονια ο Χαρβαρτνοσπουδαγμενος κος Παναγιωτης Δημητρας-Φιλελευθερη Συμμαχια, ενω τωρα την σκυταλη πήρε ο κος Γρηγορης Βαλλιανατος-Δραση/Φιλελυθερη Συμμαχια. Όλα τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται για εναν ιερό σκοπό.

ΟΑΣΕ και Παρατηρητηριο. Δυο "ανθρωπιστικες" οργανωσεις
που επιβαλουν νεες αξιες σε παραστρατημενους
και υπαναπτυκτους λαους
Μαλιστα στο συγκεκριμενο τευχος η Σαιεντολογία, μας δηλώνει οτι η Οργανωση για την Ασφαλεια και τη Συνεργασια στην Ευρωπη (ΟΑΣΕ) ειναι υπευθυνη για τον έλεγχο της συμμορφωσης [sic] των εθνων με τη Συμφωνια του Ελσινκι. Αμφοτερες παντως οι εν λογω οργανωσεις τυγχανουν της ευνοιας του κου Soros (γνωστου και από την οικογενειακη συνεργασια του με τους ναζι) ο οποίος τις χρηματοδοτει αδρά.

Αυτο που ειναι λιγοτερο γνωστό ειναι οτι σε δικη σε βαρος της Σαϊεντολογιας για παραβιασεις των ανθρωπινων δικαιωματων συνηγορος υπερασπισης ηταν ο γνωστος εκσυγχρονσιτης  ΠΑΣΟΚος Ανδρεας Λοβερδος ενώ μαρτυρας υπερασπισης ήταν ο μετεπειτα υπουργος Παιδειας και Θρησκευμάτων και επίσης ΠΑΣΟΚος Πέτρος Ευθυμίου. Δεν ειναι να εκπλησσεται κανεις βεβαια καθότι η οικογενεια της συζυγου του, οι Παρετζογλου, τυγχανουν μεγαλοστελεχη της Σαίεντολογίας

2/5/12

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΞΑΝΤΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΨΗΦΙΣΤΑ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ "ΤΟΥΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Σίγουρα το πολιτικο συστημα εχει και τους εκλεκτους του. Ειναι οι ίδιοι και οι ίδιοι παλαιοκομματικοί ή καινοφανεις αστερες που τους βλεπουμε και τους ξαναβλεπουμε στα κανάλια μεχρι να τους εμπεδώσουμε. Και ασχετως αν τους βριζουμε (διοτι ειναι προφανες οτι τα άτομα είτε είναι ανίκανα και ατάλαντα είτε πορωμενοι εντολοδοχοι συμφεροντων) εκεινοι κατορθωνουν να εκλεγουν.

Γνωστο ειναι βεβαιως ότι η βουλη των 300 αποτελειται από 30 telecelebrities και 270 κομπαρσαρίες που ανεχονται τον εξευτελισμο τους είτε από ψώνιο, ειτε επειδή μασουλανε και αυτοι κανενα μπριζολακι, οπότε με το στόμα μπουκωμένο πως να μιλήσουν.

Να για παραδειγμα το ιδεολογικα bisexual πατριωτικο-μαϊμου και νυν δευτεροκλασάτο φιλελευθερο blog Antinews-Φιλελευθερος Τυπος (της... Ελληνορθοδοξης πατριωτικης φυλλαδας που εδωσε την Κυριακη των Βαϊων βημα σε παγανιστες, αρχαιολατρες και μασονους για να δυσφημίσουν το Αγιο Φως) απροκάλυπτα προμοταρει τον καινοφανη τηλεαστερα κο Μηταράκη.

Δεν κρατουνται ούτε καν τα προσχήματα. Το συστημα προβαλει τον εκλεκτο του. Να ειναι αραγες η φωτογενεια του ή η εμπειρια του στην Fidelity Investments ως Director of Research (αυτος δηλαδη που εντοπιζει τα ψωφίμια ή τους ημιθανεις οργανισμους και ενημερώνει τις υαινες και τα άλλα πτωματοφαγα και σαρκοβορα να τα ξεσκίσουν); Διοτι προσπαθω να φανταστω τι σόι "investment" ειναι το ξεπούλημα του ΟΠΑΠ στη Fidelity κ.α., τι ειδους επενδυσεις ή θεσεις εργασιας μπορει να δημιουργησει ο αγοραστης του (που δεν υπήρχαν και πριν) και πως το αρμεγμα και η μεταφορα κεφαλαίων ως νομιμα κερδη από την Ελλαδα και το υστερημα του φτωχου και απελπισμενου κοσμακη στο εξωτερικό βοηθα την ελληνικη οικονομία με την επ' άπειρον διαρροή κεφαλαιων.

Τα φιλελευθερα και σοσιαλφιλελευθερα λαμογια θεωρουν ως επενδυση το καθε ξεπουλημα περιουσιακων στοιχειων της χωρας ή ακομα ακομα και την δημιουργια παρασιτικων μοναδων που στοχευουν στην εγχωρια αγορα της οποίας οι αναγκες και καλυπτοναι ήδη εκ των ενόντων, και ειναι πεπερασμενης καταναλωσης εντος των Ελλαδικων συνορων. 

Γι απαραδειγμα, ένα νέο, ξενων συμφεροντων εργοστασιο γαλακτος δεν προκειται να αυξησει την καταναλωση γαλακτος ούτε προκειται να δημιουργησει περισσοτερες (και οχι "νέες") θεσεις εργασίας. Δεν θα βοηθησει καν την εθνικη μας οικονομία αφού -σε αντιθεση με ενα ελληνικων συμφεροντων εργοστασιο- τα κερδη θα μεταφερονται στο εξωτερικο, στην τσεπη του ξενου επενδυτη ο οποίος θα παρασιτιζεται από την Ελληνικη οικογενεια και τον Έλληνα καταναλωτη. Το ιδιο ισχυει και με τον ξεπουλημενο Παυλιδη, και τον ξεπουλημενο καφε Λουμιδη, και την ξεπουλημενη μπυρα Μυθος κλπ.

Η ΜΟΝΗ περιπτωση πραγματικης επενδυσης που θα ειναι ωφελιμη για την Ελλαδα ειναι εκεινη που θα βοηθουσε στην εισροή συναλλαγματος από το εξωτερικό λόγω εξαγωγών. Τετοιες επενδυσεις δεν προκειται να δουμε ουτε μία διοτι προφανως δεν μπορουμε να καταστουμε ούτε Ινδία ούτε Κίνα. Κατα συνεπεια όλα αυτα τα λαμογια που μιλουν για ξενες επενδυσεις δεν ειναι τιποτα παραπανω από ατζεντηδες ξενων συμφεροντων και στοχευουν στην διαλυση της ελληνικης οικονομιας, στο ξεπουλημα όλων των υγειων ή παγιων (π.χ. ΟΣΕ) ελληνικων επιχειρησεων (ιδιωτικων τε και δημοσιων) και στο μεθοδευμενο κλεισιμο χιλιαδων μικρομαγαζων και μικρομεσαιων επιχειρησεων ώστε να προελάσουν οι πολυεθνικες με τον ιδιο τροπο που τα σουπερμαρκετ ριμαξαν τα μπακαλικα, τα χασαπικα, τα μαναβικα, τα ιχθυοπωλεια, τα παντοπωλεια κλπ. απασχολωντας 3-4 κακοπληρωμενους υπαλληλους φαντασματα. 

Δεν ειναι τυχαιο το φορολογικο προγκρομ που επιβληθηκε από το ΠΑΣΟΚ αδιακριτως προς όλες τις επιχειρησεις ούτε η ιδεολογικη συστηματικη ενοχοποίηση του μικρομαγαζατορα από το blog Ροιδη Εμμονες του οποίου οι φιλελευθεροι διαχειριστες αποκαλουσαν συσσωμα ως φοροδιαφευγοντες μικροαπατεωνες τους μικρομεσαίους (προφανως εν αντιθεσει με τα πολυεθνικα franchise που ειναι τα μονα νομοταγη) στους οποίους αξιζει το μνημονιο.