21/4/11

H KOTA KAI TO ΑΥΓΟ


ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΘΑΝΙΟΥ

Μεγάλη Πέμπτη και όπως κάθε χρόνο η διαδικασία της βαφής των αυγών δίνει μια Αναστάσιμη πρόγευση στο σπίτι που βρίσκεται στην ψυχολογία της Μεγαλοβδομάδας. Για να πω την πάσα αλήθεια τούτη δω η Μεγαλοβδομάδα έχει μια διαφορά από τις προηγούμενες χρονιές.

Τα προηγούμενα χρόνια καταβάλαμε μια προσπάθεια να έρθουμε εις εαυτόν και να συμμετάσχουμε στο Πάθος του Θεανθρώπου και δι΄Αυτού στο δράμα του Συνανθρώπου. Φέτος η ψυχολογία όλων μας ήταν μήνες τώρα Μεγαλοβδομαδιάτικη, ώστε τούτη δω η Μεγάλη Eβδομάδα με τα βάγια τα κουλούρια, τα άνθη και τους στολισμούς ήταν εξ ολοκλήρου χαρούμενη. Σαν ένα έργο που έχεις δει πολλές φορές και γνωρίζεις το χαρούμενο τέλος του. Απλά εύχεσαι ετούτη δω η Ανάσταση να χαρίσει ελπίδα και σε όλους εκείνους τους απελπισμένους φίλους, γνωστούς και αγνώστους που σταυρώνονται -άλλοι δικαιολογημένα και άλλοι αδικαιολόγητα- από εκείνους που έχουν πιάσει εργολαβία τον ρόλο του σταυρωτή αξιοποιώντας τα ταλέντα τους. Τελικά, όλα είναι θέμα επαγγελματικού προσανατολισμού.

ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΡΓΑ


 Ο ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ"

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού "Αθήνα 9,84" πήραν εντολή από τη διεύθυνση να μην εύχονται "Χριστός Ανέστη" αλλά μόνο "Χρόνια Πολλά".
Μάλιστα, σχετικά με τα δημοσιεύματα που φέρουν τον "9,84" να μην προτίθεται να μεταδώσει μετά από πολλά χρόνια τη λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδας ούτε και την Ανάσταση για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι που διαβιούν στη χώρα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης,  χαρακτήρισε προκλητική και πρωτοφανή την απόφαση αυτή.

O MYTHOS ΤΩΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΓΟΡΩΝ"

ΤΗΣ ΤΕΩΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΜΠΥΡΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΜΠΥΡΑΣ

Βγαίνουν κάποιοι και ομιλούν με θράσος περί Φιλελευθερισμού, περί "Ελεύθερων" αγορών, περί πατριωτισμού των τοπικών κεφαλαίων κλπ.

Ψέμματα!

Το παγκοσμιοποιημένο κεφάλαιο από την εποχή του  Ιούδα μέχρι και σήμερα, κάνοντας αγοραπωλησίες θεών και ανθρώπων για να αποκτήσει  την παγκόσμια εξουσία και ισχύ, δεν άλλαξε νοοτροπία.

Δυο αντεστραμένα τρίγωνα
που θυμίζουν το γνωστό
Μασωνικό σύμβολο
αλλά και το λεγόμενο
Αστρο του Δαυίδ
Η αλήθεια είναι ότι ο Χριστός πρώτος "επρόδωσε" το όραμα του Ιούδα που οραματιζόταν μια κοσμική Σολομώντεια βασιλεία επί της γης με το έθνος του να εχει επιβληθεί επί των υπολοίπων μέσα και από έναν υποκριτικό "ανθρωπισμό" που κατέκρινε την σπατάλη του μύρου στα πόδια του Μεσσία ενώ "τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να δαπανηθούν για τους φτωχούς". 
Ο ίδιος ο Ιούδας όμως κατέκλεβε το ταμείο για τον εαυτό του. Άλλοι Ιούδες προκειμενου να διατηρήσουν την εξουσία τους έστηναν δίκες και έστελναν στο απόσπασμα αθώους. Άλλοι φώναζαν "σταύρωσον" τον αθώον και "ελευθέρωσον" τον κατάδικον. Άλλοι επέλεξαν την σιωπή. 'Αλλοι τον ρόλο του "αγανακτημένου πολίτη" που λιθοβολεί.

Βεβαια τέτοιους αντιμετωπίζει και αντιμετώπισε διαχρονικά και το δικό μας το ελληνόφωνον έθνος και χριστεπώνυμον πλήρωμα. Αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μονάδες που πρόδωσαν τον Χριστό και όλα όσα αυτός πρεσβεύει επί της γης και εν ουρανοίς. Εδώ έχουμε να κανουμε με μια σκοτεινή Εβραιογενή ομάδα, άθρησκη στην πραγματικότητα, με επιδράσεις από τον Ελληνογενή γνωστικισμό η οποία

α) ελέγχει και καπελώνει τον Εβραϊσμό με το χρήμα και την ισχύ του και
β) δι αυτού ελέγχει την ανθρωπότητα.

Στην πραγματικότητα δεν αφορά στην λατρεία του Γιαχβέ, αφού και ο Χριστός ο ΩΝ, ο ΕΣΤΙ, ο ΕΓΩ ΕΙΜΙ, ειναι Γιαχβέ [σσ. Βλεπε και το σχετικό βιβλίο του Νικόλαου Σωτηρόπουλου] αλλά στην λατρεία του Εωσφόρου, του μεταμορφωμενου εις Αγγελον φωτός, του ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗ.

Τρία αστέρια και πολλαπλά
τρία εξάρια ως βινιέτες
σε Μαλτέζικο προϊόν.
Σκότωσαν οι Εβραίοι τον Μεσσία;
Εβραίοι ναι, ΟΙ Εβραίοι σαν σύνολο όχι! 

Πνευματικά και οι Χριστιανοί Τον σκοτώνουν και το ιερατείο τους Τον σκοτώνει, κάθε φορά που ο Χριστός σκοτώνεται στην ψυχή κάποιου άλλου από τα καμώματα εκείνων που ισχυρίζονται ότι Τον πιστεύουν και Τον ακολουθούν, πολύ δε περισσότερο Τον "εκπροσωπούν".

Η αλήθεια είναι ότι Εβραίοι ετοιμασαν την οδό του Χριστού, Εβραίοι Τον γαλούχησαν, Εβραίοι Τον ακολούθησαν, Εβραίοι Τον εκύρηξαν, Εβραίοι Τον ομολόγησαν με το μαρτύριο τους, Εβραίοι τον επίστευσαν. Εβραίοι διαμόρφωσαν και την Λατρεία της Εκκλησίας μας και την σκέψη της σε μεγαλο βαθμό.

Εβραίοι όμως ήταν και είναι και οι λάτρεις του Ιούδα και οι ακόλουθοι της Ιεζαβελ και οι προσκυνητές του Βααλ. Και έκτοτε έχουν επιδοθεί σε έναν εωσφορικό αγώνα επικρατησης τους επί της ανθρωπότητας μέσω ενός "ουμανιστικού διαφωτισμού" ο οποίος στην πραγματικότητα είναι το άλλοθι για να μεγαλώνουν τα κέρδη στο ταμείον Το ταμείον που αυξάνεται μεσω διαφόρων μονοπωλίων ώστε να συγκεντρώνονται σε αυτό συμβολικά οι 666 σίκλοι χρυσού κατ' έτος, όπως και στου Σολομώντα. Ενα από αυτά τα μονοπώλια είναι και αυτό της μπύρας.

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ

Τεσσερεις μπύρες, ένα consortium.
Μπορούμε να μιλάμε πλέον
για μονοπώλιο σε μια υποτιθέμενη
"Ελεύθερη" αγορά.
Ας παρουμε την κατάσταση της ζυθοποιίας στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Πόσοι ξερουν ότι πλεον οι  Εβραιογενείς ζυθοποιίες Carlsberg (του Δανού επιχειρηματία Carl Jacob-sen) και  του Ολλανδού Heineken που φερουν στις συσκευασίες τους Σιωνιστικά και Μασωνικά σύμβολα έχουν συγχωνευτεί σε ένα παγκοσμιο consortium το οποίο ελεγχει την παγκοσμια αγορά, προπαγανδιζει τα προϊόντα του με διαφημιστική καμπανια που προωθεί τον παμπολιτισμό με σλόγκαν "Open Your World" και ελεγχει την Ελληνικά αγορά με όρους μονοπωλίου;

Φριττει κανεις αναγνωρίζοντας στις παλαιοτερες αλλά και τις νεώτερες συσκευασίες των προϊόντων τους ξεκάθαρα Μασωνικά, Σιωνιστικά και Ναζιστικά σύμβολα τα οποία επιβεβαιώνουν για ακόμα μια φορά το Σιωνιστικό υπόβαθρο του Ναζισμού που "διευκόλυνε" την προώθηση της μεσαίας και κατώτερης Εβραϊκής τάξης στο Ισραηλ. Το συμβολο της Μασωνίας, το άστρο του Δαυίδ (το οποίο επιβλήθηκε ως συμβολο του Εβραϊσμού μόλις τον Μεσαίωνα) με την μορφη τριγώνων ή σχηματισμού λουλουδιών φιγουράρουν μαζι με σβάστιγες στις συσκευασίες του παγκοσμιου μονοπωλίου μπύρας.

18/4/11

ΣΤΗ ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ


Η Σηραγγα του Χρόνου. Παλιά τηλεοπτική σειρά των 60-70's την οποία βλέπαμε μετά μανίας με το γειτονόπουλό μου, το Νίκο της κυρά-Ζωής. Πόλεμοι, ιστορικά ναυάγια, μεγαλειώδεις εκρήξεις ηφαιστείων. Μια τηλεοπτική απόπειρα να παρουσιαστεί τηλεοπτικά και εύπεπτα η ιστορία των εκπεσόντων κατοίκων του παραδείσου και οι μάταιες προσπάθειές τους να φερουν αποκατάσταση.

Μάταια όμως. Η σήραγγα του χρόνου θα έπρεπε να ονομαθεί ως Σήραγγα του Πόνου. Όποιο έτος και να βγείς σε όποια γωνιά της γης και να κατέβεις θα συναντήσεις τον πόνο που συνοδεύει την γνώση του Καλού και του Κακού. Ο όφις δεν είπε ψέμματα. Την αλήθεια είπε. Αλλά δεν είπε και τις παρενέργειες. Δεν είπε όλη την την αλήθεια. Σαν τα δελτία των ειδήσεων και τις απατηλές διαφημίσεις, σαν αυτές των πιστωτικών καρτών πριν από μερικά μόλις χρόνια. Τότε που τους έβριζες γιατι σε ενοχλούσαν μεσημεριάτικα για να σου πασάρουν την κάρτα ενώ τωρα σε ενοχλούν για να τους πληρώσεις την δόση των 30 ευρώ.

EASTER SHOPPING


ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ:

Οι Εβραιοι Lucian Grainge και Zach Horowitz, διευθυνοντες της Universal (Παγκόσμιας) δισκογραφικής εταιρίας, παραμονές Μεγάλης Εβδομάδας κυκλοφορούν και  μας προτείνουν ως Πασχαλινό δωράκι, την Lady Gaga στην νέα της επιτυχία "Ιούδας".

Εναλλακτικά, δημοφιλής στους gay Ισραηλινή εταιρία ανδρικών μαγιω με στοχευμένη χρονικά καμπάνια για την Ελλάδα (ενδεχομένως και για άλλες χώρες αφού το Πασχα τον Ρωμαιοκαθολικών και των Ορθοδόξων φέτος συμπίπτουν) μάς προτείνει τα προϊόντα της στο facebook όπως αυτό που βλέπουμε στην φωτογραφία από τον κατάλογό της.

Τι σου είναι το επιχειρηματικό δαιμόνιο!

Μίλησε κανείς για... "Αντισημιτισμό";

14/4/11

ΤΟ FACEBOOK ΤΩΝ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ

Το facebook ως ψευδαίσθηση επικοινωνίας παράλληλων μονολόγων και μακροχρόνιων κωφώσεων. 
Ως αποτύπωση ενός κοινωνικού αυτισμού.
Ως επιτηδευμένο τσακιρ κέφι πανελίστριων της απογευματινής ζωνης.  

Ως διέξοδος μοναξιάς σε φαντασιακούς κόσμους όπου τα pixels ποτίζονται.  
Ως εν ψυχρω εκτέλεση του χρόνου που περισσεύει από τα καρτοκινητά.
 

12/4/11

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ!

Επιτέλους! Ο κος Παπακωνσταντίνου παιρνει και ενα μέτρο που
Α. Θα φερει ανάπτυξη στην χώρα.
Β. Θα βοηθησει στην εισαγωγή συναλλάγματος.

Γ. Θα βοηθήσει στην επιχειρηματικοτητα αφού οι στρατηγικοί επενδυτές τα κερδη τους θα τα μετατρεψουν σε επενδύσεις στην Ελλαδα και δεν θα τα εξάγουν στο εξωτερικό, όπως ισχυριζονται τα κακοήθη παπαγαλάκια της αριστεράς που πολεμουν τον φιλελευθερισμό.
Δ. Θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.


8/4/11

TAW-ΑΩ- אמת


Η ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΧΤΑ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ

Μια από τις χειρότερες πλάνες, προϊον της Αμερικάνικης ημιμάθειας - και οχι μόνον  ημιμάθειας- είναι το δόγμα των Μαρτύρων του Ιεχωβά, το οποίο ειναι ένα ποτ-πουρί αιρέσεων που έχουν απασχολήσει την εκκλησία και την επιστημονική έρευνα ανά τους αιώνες, διανθισμένο και με άλλες νεώτερες. Αν δεν ήξερε κανείς ότι η έδρα της Ανωνύμου Εταιρίας ευρίσκεται στην Αμερική, θα μπορούσε να υποθέσει  ότι το think tank της πολυεθνικής απαρτίζεται από θεολόγους της Θεολογικής Αθηνών που το μηχανογραφικό τους έριξε εκεί -αντί για την Σχολή Ιχθυοκαλλιεργιών Καρπενησίου- οπότε προκειμένου να μην διορισθούν ποτέ, άνοιξαν το δικό τους μαγαζάκι Και δόξα τω Θεώ πάνε καλά, αφού πληθαίνουν και τα γυναικάρια τα πεφορτισμένα αμαρτίας, τα συρόμενα υπό διαφόρων επιθυμιών, τα οποία πάντοτε μανθάνουσι, και ποτέ δεν δύνανται να έλθωσιν εις την γνώσιν της αληθείας (Β' Τιμ 3:9). Πεφορτισμένα με δικές τους  αμαρτίες αλλά και του Ορθοδοξου ιερατείου που μακάριο, αδιάφορο και ανίκανο, τα σπρωχνει στην φωλιά του λύκου και στην αγκαλιά του Σατανά μετασχηματιζόμενου εις άγγελον φωτός (2 Κορ 11:14). Εις διαφωτιστήν δηλαδή. (Η πεθερά μου υπήρξε για μιά περίοδο Μάρτυρας του Ιεχωβα και έχω ιδίαν αντίληψη από τα πέτρινα παιδικά χρόνια που πέρασε η γυναίκα μου. Αλλά γίνονται και θαύματα).

Μεταξύ των πλανών των ατυχών door-to-door dealers υπάρχει και μία η οποία στερείται κάθε λογικής για να ήταν σωστή. Και μάλιστα είναι τόσο ανισόρροπη και αδικαιολόγητη που πλέον εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι έχει και σκοτεινές μεταφυσικές προεκτάσεις. Αφορά στον ισχυρισμό ότι ο Σταυρός του Χριστού δεν είναι σε σχήμα σταυρού αλλά απλά ένας πάσσαλος κάθετος, χωμένος στη γή και ότι όλοι οι χριστιανοί ανά τους αιώνες πιστεύουν σε μιά πλάνη.

7/4/11

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ


Επιστολή εκ Θεσσαλονίκης,
Λασκαρατου και Γεωργίου Παπανδρέου γωνία

Κον Gustav Wilhelm Wolff και Thomas Henry Ismay
Ληξούριον.

Θα ήμουν αγενής αν αμφισβητουσα στο χώρο σας τις καλες σας προθεσεις και την ανεξαρτησία σας από οικονομικες. πολιτικες και δημοσιογραφικες ηγεμονιες.

Ομως καπως αργα δεν το σκεφθηκατε; Οι αναρτησεις σας που σαφως εχουν ενιοτε αποδομητικο χαρακτηρα και συγκεκριμενους στοχους, δεν πειθουν για τις προθεσεις σας, διοτι δινουν την εντυπωση πως αποτελουν αυτοσκοπό. Η στοχοποίηση με γενικευσεις της πίστης ή της εθνικης υπόστασης του άλλου και μαλιστα επιλεκτικα, είτε αυτος ειναι αθεος είτε μουσουλμανος είτε χριστιανός δεν αποβλεπει σε κανενος είδους εξυγειανση της κοινωνιας. Περισσοτερο συμβολαια ηθικης εξοντωσης φερνει στο νου ή μισσιοναριους που φιλοδοξουν να διαφωτισουν ιθαγενείς. Εχει αυτο καμμια σχεση με ανθρωπους του λογου, του βιβλίου και της τεχνης όπως εσείς;

2/4/11

DOWN OF ODYSSEY Featuring Dschinghis Khan


Sie ritten um die Wette mit dem Steppenwind, tausend Mann
Und einer ritt voran, dem folgten alle blind, Dschinghis Khan
Die Hufe ihrer Pferde  durchpeitschten den Sand
Sie trugen Angst und Schrecken in jedes Land
Und weder Blitz noch Donner hielt sie auf

Dsching-, Dsching-, Dschinghis Khan
He Reiter - Ho Reiter - He Reiter - Immer weiter!
Dsching-, Dsching-, Dschinghis Khan
Auf Brüder! - Sauft Brüder! - Rauft Brüder! - Immer wieder!
Laßt noch Wodka holen
Denn wir sind Mongolen
Und der Teufel kriegt uns früh genug!