30/7/10

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ QUIZ:

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ

Εντύπωση παντως δεν κάνει πως μια καλά ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ, οργανωμένη και πληροφορημένη ομάδα "δρόμου" δεν αναφερεται ΚΑΘΟΛΟΥ σε δημοσιογραφους του ΔΟΛ (Οργανισμου Λαμπρακη) όπως Τρέμη, Πρετεντέρη ή της ΙΜΑΚΟ του Κωστόπουλου καί άλλων δημοσιογραφικών "οργανισμών" οι οποίοι τελευταίως άπτονται των συμφερόντων της Benbay Ltd του κου Βικτωρα Ρέστη ενώ επιλέγει να στείλει την προκύρηξή της στα "ΝΕΑ" την πλέον καθεστωτική εφημερίδα;

Εντύπωση επίσης δεν κάνει η αναφορά στα Δεκεμβριανά του 2008 τα οποία είχαν σαν στόχο (μαζι με τις φωτιες του 2007 και 2009, την Ζαχοπουλειάδα και την Βατοπαιδειάδα) την πτώση του Καραμανλή και την άρον άρον άνοδο στην εξουσία του Papandrew ώστε να γινει η παράδοση της χώρας με το κλειδί στο χέρι;

Αλλά και με την περίπτωση Κεντέρη-Θάνου, η όλη εξόντωση τους που στήθηκε δεν είχε σαν σκοπό την παντοκρατορία των συμφερόντων που λοιμαίνονται τον αθλητισμό με έδρα την Αμερική; "Κάποιοι" δεν μας τράβηξαν το αυτί στοχοποιώντας τον δικο μας αθλητισμό ενω οι αμερικανική ομάδα παρέμενε εκ του ασφαλους έγκλειστη στην Σούδα (την Αμερικάνικη βάση στην οποία υπηρετούσαν και εκείνα τα καλόπαιδα που έκαψαν την Συναγωγη των Χανίων ώστε να στοχοποιηθεί η Ελλάδα από τα "Αμερικανικά" ΜΜΕ;). Εδώ γίνεται της ντόπας το κάγκελο για να κονομήσουν τα lobbies αθλητικών ειδών και οι... αριστεριστές ενοχλήθηκαν από τον... Κεντέρη;

Δηλαδη οι πραγματικοί αντεξουσιαστες από τον Γκιόλια θα άρχιζαν; Give us a break που θα έλεγε και ο πρωθυπουργός μας.

22/7/10

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΩΝ "ΕΒΡΑΙΩΝ"


ΟΡΓΙΟ ΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ LADY GAGA
ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ "ΕΒΡΑΪΚΗΣ" ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ
και τους παρατρεχαμενους τους που πουλάνε την ψυχη τους στο διάολο.

Η "Ψυχαγωγός" ψυχοκτονος της νεολαίας Lady Gaga και η Εβραϊκων συμφερόντων δισκογραφική της εταιρία, όχι μονο προωθεί ανοικτά την ομοφυλοφιλία αλλά στο τελευταίο της videoclip παρουσιάζει gay σαδομαζωχιστική συμμορία που παρελαύνει κρατώντας ένα καμουφλαρισμένο άστρο του Δαυίδ, και η οποία αφού επιδοθεί σε ένα gay σαδομαζωχιστικό όργιο με σχοινιά στο τέλος συνουσιάζεται και με την τραγουδίστρια η οποία γλύφει ένα κομποσχοίνι, ντυμένη με "ιερατική" στολή στολισμένη με ανάποδους σταυρούς - τον ένα μάλιστα στα γεννητικά της όργανα.

19/7/10

ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ 2007

ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

Για την γυναικα που εβλεπε τα ονερα εχω γράψει σε παλαιότερο κειμενο. Ενα από αυτα ήταν τον Ιουνιο του 2007 και αφορά σε μια σειρά γεγονότων τα οποία έπαιξαν ρολο στην μεθοδευμένη πτώση του Καραμανλή προκειμένου να ανεβει στην εξουσία ο ο άπατρις, άθρησκος και ιδεολογικά ερμαφρόδιτος πράκτορας.

Είχε δει τοτε τον κουμπαρο μας τον ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ τον γραφίστα να σχεδιάζει στο πανι 2 νέες σημαίες.

Η μια ήταν πολύχρωμη και παρδαλή. Η δευτερη ήταν στο κοκκινο της φωτιάς με μαυρα ακανονιστα σχήματα

-Τι δουλεια έχεις αναλάβει Αντώνη, τον ρωτάει η γυναίκα.

-Α μου ανεθεσαν να σχεδιασω τις ΝΕΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ...


Να δεις κατι σχεδιαζουν της λέω της γυναικας. Έτσι κανουμε καθε φορά που ξέρει οτι έχει δει τετοιο όνειρο και το οποίο κατα κανόνα επαληθεύεται. Καλά, η πολυχρωμη σημαια είναι τα... πολυπολιτισμικά και πολυεθνικά στρατευματα. Αλλα η κοκκινη και μαυρη σημαια τι ναναι;

Δεν πέρασαν πολλες ημέρες και ξεσπασαν οι εμπρησμοί στην Πάρνηθα και εν συνεχεια στην Ολυμπία και τους σταθμους παραγωγής στην Μεγαλοπολη και το Αλιβερι σε κοκκινο της φωτιάς φόντο και ακανονιστα σχήματα.

---------
Στις 23/08/2006 είχε πει εξ άλλου και ο π.Αμβροσιος Λαζαρης από την Αμφικλεια αφου δεν έκλεισε ματι όλη νυχτα προσευχομενος και επαναλαμβανοντας: Κύριε σώσε την Ελλάδα!

-Του χρονου τέτοια μέρα μεγάλο κακό θα γίνει στην Ελλάδα.

Ο ανθρωπος που του το ειπε δεν συγκλονιστικε τόσο πολύ από τα λόγια όσο από τον ΤΡΟΜΟ του γέροντα. Τον ερωταγαν αν επροκειτο να συμβει το ένα ή το αλλο και δεν απαντούσε αλλά τελικα όλοι κατανοησαν τι εννοούσε όταν έγιναν οι φωτιές της Πελοποννήσου.

__________

Αλλα και ενας άλλος διορατικός γέροντας, ο Πέτρος είχε πει το 2007 τότε που συζητάγαμε για τις φωτιές που ήδη είχαν συμβεί:

-Αυτό δεν είναι τίποτα παιδί μου. Βλέπω φωτιές και στους δρόμους και μέσα στην Αθήνα...

όπως και έγινε με τα Δεκεμβριανά του 2008 ενώ οι φωτιές της Αττικής του 2009 σε συνδυασμό με την εξόντωση Ζαχοπουλου, του Εφραιμ του Βατοπαιδινού, την πτωση του ελικοπτερου του Πατριαρχη Αλεξανδρείας και τις υποκλοπες τηλεφωνων από ξενες δυνάμεις μεσω Vodafone οδήγησαν στην επιβολή του Εφιαλτη στην κυβερνηση.

5/7/10

Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

KAI Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΗΣ LAND ROVER

Μέσα σε 7 χρόνια το τοπίο στον Άγιο Πετρο της Άνδρου έχει αλλάξει αρκετά, χωρίς να έχουν επέλθει γεωλογικές ανακατατάξεις ή άλλα φαινόμενα πλην του φαινομένου της ελεύθερης πτώσης μαιζονετών που διαμορφωνει πλέον την επιφάνεια της κυκλαδίτικης γης εκτοπίζοντας μποστάνια, κατατρώγοντας βουνά, και ανοίγοντας δρόμους ανάμεσα στα θυμάρια. Στους λόφους με της περήφανες μαρμαροκολώνες και τα ταπεινα ξωκκλήσια χάσκουν ημιτελείς τσιμεντοκολώνες ως απομεινάρια ενός πολιτισμού υπό καταστροφή.

Όπως και νάναι κάτι από το αρχαίον κάλος παραμένει ακόμα για να χαρίσει στους πολιτισμικούς πρόσφυγες των Αθηνών μερικές μέρες ξεγνοιασιάς. Τουλάχιστον έξι, διότι την έβδομη συμφωνα με καποια απόκρυφα ημερολόγια και την εσχατολογική παραφιλολογία ο παράδεισος του Αγ Πετρου μπορει να μετατραπεί σε κόλαση όταν ο... αρχάγγελος-τιμωρός μέσα από την Land Rover του με πινακίδες νομού Βοιωτίας έρχεται να εκβάλλει του Παραδείσου τους παραβάτες του απαγορευμένου καρπού της ανεμελιας και της λήθης.

Εξι ημέρες ο κοσμος παει κι ερχεται διακριτικά στα διπλανα δώματα. Και η Σινορωσίδα Σιβηριανή του 8, παντρεμένη με Έλληνα, με δύο πανέμορφα Ευρασιατάκια, και το ζευγάρι με το μωρό στο 9, που -σε αρμονια με τα τζιτζικια- με τα γελάκια του και σπανιοτερα με το κλαμα του θυμιζει πως υπάρχει ακομα ζωη στον πλανήτη, και οι δυο κυρίες του ισογείου μητέρα και κορη, και το ζευγάρι με τα δυο αγοράκια που εφυγαν ξαφνικά γιατι πλημμυρισε το σπίτι τους στην Αθήνα (γι αυτους η συντελεια των διακοπων ήρθε νωρίτερα) και οι δύο εξηκοντεβδομηντάρηδες κύριοι με τις σαραντάρες συνοδούς τους, και οι δυο κουνιάδες μου εκ Φινλανδιας με τα τρία ανήψια μου στο διπλανό διαμέρισμα.

Αυτοί εφυγαν σήμερα για Φινλανδία από τα υψηλά βαρομετρικά της Άνδρου για τα χαμηλά του Jyvaskyla. Και επειδη στην φύση κενό δεν υπάρχει, άμα τη αναχωρήσει τους και έτσι απροειδοποίητα στις 14:45 έκανε την εμφανισή του χαμηλό βαρομετρικό εκ Βοιωτίας. Τι κεραυνοί, τι αστραπές, βόμβα θορύβου! Η συντέλεια του κόσμου και η ανάσταση των κεκοιμημένων του μεσημεριού.

Η Μικρασιατική Καταστροφή - άνευ συνωστισμου - περνούσε μπροστά από τα αυτιά σου: Ποδοβολητά στις σκάλες, καρέκλες και έπιπλα να σέρνοντια άτακτα, κλάμματα μικρου παιδιού, μεγαλύτερα παιδιά να τσιριζουν και να τσακώνονται, υστερικές πληθωρικές κυρίες (μία τον αριθμον) να ουρλιάζουν ή να μιλουν τόσο φωνακτά σαν να προσπαθουν μέσα από τους τοίχους να κανουν την κάθε τους λεξη κατανοητή ακόμα και σε πρωτοετή σπουδαστή νεοελληνικης γλώσσας (ή καποιας συγγενικης, ινδοευρωπαϊκης προέλευσης).

Και ο μπουχεσας του Β' Αντρικου ρόλου, αυτού του δωρητή σπέρματος που παρκαρει την Land Rover μέσα στο προαύλιο κάτω από το μπαλκονι μου αντι για το parking, ικανοποιημένος από την συμμετοχή του στο πολυθέαμα των 18 Oscar, πετά την ατάκα του στην σπιτονοικοκυρά, την κα Ειρήνη: "Να πεις στους εργατες της διπλανης οικοδομής να σταματήσουν τη δουλειά γιατι αν δεν τους το πεις εσύ θα τους το πω ΕΓΩ"....

Ώρες κοινης... ησυχίας γαρ ή απλά όταν μια υπερπαραγωγή θορύβου εκτυλίσσεται, το λοιπον ακροατήριον -οι κομπάρσοι της διπλανής πόρτας- πρέπει να βγάλει τον σκασμόν γιατί δύο φασαρίες μαζί ειναι too much;

30 ημέρες λέει θα καθίσουν εδώ για διακοπές η οικογένεια από τον νομό Βοιωτίας -τον πράσινο νομό- με την Land Rover και τα 3 σαν 133 παιδιά... Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Αλλα ποιος μπορει να φανταστει πως απ την μια στιγμή στην άλλη ο Αγ.Πέτρος θα βρεθεί να κρατάει ξαφνικά αντι για τα κλειδιά του Παραδείσου το κλειδί της κόλασης και πως η συντέλεια των διακοπών μπορει να σε βρει εκεί που δεν την περιμένεις...